Poraďte najlepší prací prášok pre citlivú pokožku detí
Ahojte.
V akom pracom prášku periete deťom oblečenie? Dcére 2r periem v Lovele, lebo má citlivejšiu pokožku, ale keď sa zašpiní na záhrade, tak mi to Lovela už nevyperie.
Ďakujem.
Na dvor dávam oblečenie na doma (ak špina nevyjde nevadí)
A inak celá rodina v persil sensitive.
Ariel, Persil oba tie Sensitive. Bupi, Choccolino Senstitive zalezi od ceny a co zozeniem
Mne stacilo zacat pouzivat program pre alergikov a davat prasku trosku menej. Persil ariel alebo savo uz nemame ziadny problem ani deti ani ja ako alergik. Ale iba prach ziadne gely avivaze ani kapsule. Ten sliz co to spravi sa vymyt poriadne snad asi ani neda.
@21barborka21 Žena používa niečo také ako Bupi a to je tuším aviváž. Prášok dáva normálny.
Kupujem čapovaný Sonett Laundry Liquid Sensitive.
Predtým som tiež používala Lovelu. Keď sa nejaký fľak nevyperie tak to neriešim.
Mne stacilo zacat pouzivat program pre alergikov a davat prasku trosku menej. Persil ariel alebo savo uz nemame ziadny problem ani deti ani ja ako alergik. Ale iba prach ziadne gely avivaze ani kapsule. Ten sliz co to spravi sa vymyt poriadne snad asi ani neda.
@saxana000 Aj ja používam prach, s gelmi a kapsulami nemám dobré skúsenosti
@21barborka21 Používala som Lovelu, ale fľaky som predpierala ručne s jadrovým mydlom.

@21barborka21 persil sensitive a púšťam 2x plachanie