icon

Máte problém so zlým praním v práčke Beko?

8. sep 2026

Mate niekto este taky problem?
Vacsinou periem len preto aby sa prevonalo pradlo ktore nosenim prirodzene strati sviezost. Ale tym ze mam deti tak detsku varku periem zvlast s gelom Lovela ale to ze absoluuutne nevyperie. Kym spinave veci nenamocim a nepredperem rucne tak vytahujem z pracky stale spinave, so skvrnami nevypratymi....a frustruje ma to. Pracka zn.Beko ma takmer 3 roky, staram sa o nu...ja fakt neviem kde je problem😒 nechce sa mi staaale namacat a predpierat...na co mam potom tu pracku sakra!?

anonym_d3e4fe
8. sep 2026

Máš zlý prášok

anonym_851ad0
8. sep 2026

Zato pracka nemoze ale Lovela. Ja pouzivam Coccolino Sensitive alevo Ariel Sensitive a ani raz sa mi to nestalo. Lovela je typickym prikladom super marketing ale nie az tak super produkt.

anonym_669922
8. sep 2026

Skus vymenit prostriedok na pranie za iny, pustat dlhsie programy, pripadne pridavat k pradlu odstranovac skvrn. My roky perieme s gelom Formil, aj spinave zo skoly, obcas aj s jedalnym listkom na tricku, aj spinave zo zahrady a turistiky a nemam pocit, ze by som mala nevyprate pradlo. Kym bol syn babatko jeho pradlo sme prali s Persil sensitive gelom, pustilo skoro vsetko

anonym_26b097
8. sep 2026

Pracka je ok. Lovela nie.

wiwi28
8. sep 2026

Na synove oblečenie používam odstarnovače škvrn. Natriem aj škvrnu na oblečení a pridám trochu aj do práčky (tam ale dávam Perkarbonát). Výborné sú z DM alebo Actionu. Inak ja som mala vzorku Lovela prášku v uvítacom balíku pre syna a bola som veľmi nespokojná s výsledkom. Plienky mi zostalo cítiť po vygrckanom mlieku aj napriek praniu na špeciálny baby Care program. Ja som dlho prala v pracom gély z DM, tá ich privátna značka na detské oblečenie.

anonym_54c7f9
8. sep 2026

Práčka je v poriadku, kúp si kvalitný prášok na pranie, k veľmi špinavému pridaj odstraňovač škvŕn

ullala
8. sep 2026

Pouzivam Lovelu uz 10 rokov na detske oblecenie a vzdy vyprala vsetku spinu.

titka222
8. sep 2026

musis vyhodit pracku, nic ine sa uz neda robit

mirola
8. sep 2026

ktory prasok je podla vas kvalitny?

anonym_d9d061
8. sep 2026

podľa nadpisu som rozmýšľala, s akou prackou máš problém, či na opasku, či na kabelke....ospravedlňujem sa, že mimo témy, ale nedalo mi....

anonym_0654b8
8. sep 2026
@anonym_d9d061

podľa nadpisu som rozmýšľala, s akou prackou máš problém, či na opasku, či na kabelke....ospravedlňujem sa, že mimo témy, ale nedalo mi....

@anonym_d9d061 Ja som si zase myslela,že práčka tečie alebo čo ale práčka je úplne OK....

autor
8. sep 2026
@anonym_669922

Skus vymenit prostriedok na pranie za iny, pustat dlhsie programy, pripadne pridavat k pradlu odstranovac skvrn. My roky perieme s gelom Formil, aj spinave zo skoly, obcas aj s jedalnym listkom na tricku, aj spinave zo zahrady a turistiky a nemam pocit, ze by som mala nevyprate pradlo. Kym bol syn babatko jeho pradlo sme prali s Persil sensitive gelom, pustilo skoro vsetko

@anonym_669922 dakujem skusim a aky odstranovac skvrn by si poradila?

anonym_669922
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_669922 dakujem skusim a aky odstranovac skvrn by si poradila?

@anonym_autor pouzivam prasok z lidla, vo fialovej okruhlej doze. Asi sa vola W5, mozno Formil, nechce sa mi ist pozerat, som rada, ze sedim