icon

MUDr. Ľubica Zollerová - alergológ a imunológ

emidia
12. júl 2023

Ahojte. Vie mi niekto povedat, poradit ako to teraz funguje u p.dr Zollerovej v RS? Dostali sme poradové číslo 8 ale netuším cca na kolku tam ísť.

ludobchod
15. júl 2023

@emidia radsej rano

emidia
autor
16. júl 2023

@ludobchod Dakujem. Boli sme vo stvrtok, priplatili sme si za zavolanie na čas ale aj tak sne sa dosť nacakali.

monka665
28. nov 2023

Dobrý deň ja sa pani doktorke neviem dovolať žiadne číslo čo ma na nete nefunguje vedela by ste mi dať na ňu kontakt potrebujem ísť s dcérou na kontrolu niesme z RS a nemám kontakt..ďakujem

emidia
autor
28. nov 2023

@monka665 Dobrý deň. My sa objednavame cez ecasenku, aj lieky tak riešime.

monka665
28. nov 2023

@emidia to som skúsila ale dala som ze nie dnes ale na iný deň a vyhodí mi pani doktorka nemá voľny termin..ok ešte skúsim ďakujem pekne

csincsi89
9. apr 2024

@monka665 dobrý deň prosím napísal vam už niekto kontakt na pani doktorku? Potrebujem sa tiež objednať no dovolať sa tam nedá nefungujú čísla

venusa85
20. máj 2024

@csincsi89 pani doktorka ma cisla stale tie iste co su na nete. Dovolat sa tam je vsak problém. Ma toho veľa, keďže prebrala pacientov aj po dr.Benedekovej. Skuste im napisat mail. Ja som dcéru na odbery objednavala formou SMS, lebo som bola uz zufala. A objednava sa osobne alebo telefonicky.

nikoleta1872011
14. apr 2025

@venusa85 môžte mi napísať mailovu adresu na doktorku,lebo čo ja mám som sa objednala v januári a nedostala som odpoveď.

monka665
15. apr 2025