Aké diagnózy vám uznali na predĺženú platenú rodičovskú?
Je tu xy tem na temu predlzenej neplatenej...no ja by som sa rada spytala na konkretne diagnozy, kvoli ktorym vam ju schvalili...
@sara20 skús a znovu podaj nie je možné pri toľkých diagnózach aby ti to nedali
@susinka1007 ja som volala a idem aj za plucniu a alergologickou.ked my oni povedali že ona má NATO nárok,tak kde je problém furt má spreje ventolin,ecobek,stroj na pľúcnu inhalaciu,furt bronchitidy.ide o ten princíp.
@sara20 veď jasné
@sara20 len to dajte ďalej ja osobne tiež čakám, ak mi to zamietnu nastúpim do práce a dávam odvolanie a rovno na súd. Sama viem čo je to astma u malého dieťaťa, také dieťa stačí ak dostane obyčajnú chrípku a do večera bojuje na jiske o život a ak nemáte doma lieky záchrany???. Tiež nie je výhra stále pchať kordikoidy??? Je to začarovaný kruh. Imunita klesá rapídne dole . Už ste prešli vyšetreniami? Mandle ,gastro atď? Čo to spôsobuje? My sa nevzdávame ,čaká nás operácia.
@sara20 To som ešte len zvedavá, kto bude za dieťa zodpovedný ak rodič nastúpi do práce a jasne má od lekára ,že neodporúča nástup do kolektívu zo zdr.dovodov a odporúča predĺženie. Si myslia že tých 230 e je neviem čo a každá matka si toto želá ,aby dieťa nenavstevovalo škôlku a doma sedela na riti a nemala prácou minimálne 4 násobok. Ešte pri vážne chorých deťoch sa toto robí a rodičom sa podkopávajú akoby nohy. Sila . Keď som tu čítala aj onkologického ochorenia ako zamietli to sa mi už rozum zastavoval. Prečo?
@susinka1007 volala som z zlergologickou,píše zas posudok pre posúdenie.lekara,stredu nefrologia,štvrtok pľúcne.
@sara20 neboj dobre to dopadne držím palce
@susinka1007 pôjdem to dať nanovo žiadosť.
@sara20 áno tak skôr schvália už my ti viac mamičiek vravelo neboj dobre bude😉
@susinka1007 to záleží asi od posudkoveho
@sara20 no áno aj od neho ale aj od lekára čo napise
Moja ma znizenu imunitu a rodicak predlzeny zamietli
@sara20 Som zvedavá,čo vám napísali do vyjadrenia, potom napíšte. Jasné že sa dá žiť. Chronické problémy s dýchaním atď patria v tabuľke úmrtia medzi 3,4 miesta najčastejšieho úmrtia obyvatelstva. Ja si stále trvám na svojom ,nemôžu predsa neakceptovat odborníkov a ich stanoviská ,kde sme. Hlavne u detí ,ktoré máme chrániť my dospelí. Tie si len i imunitu budujú a sú rizikovejšie ako taký dospely. Ak vám to jasné napísali a odporučili odborníci nenechajte sa odbiť. Dala by som to na vyššie pracovisko.
Ja by som každému mudrlantovi dala toto zakusit,že ráno máš zdravé dieťa a k večeru ti už bojuje o zivot v nemocnici ,z obyčajnej chrípky do večera broncho,alebo je prevazane. A hneď niekoľkokrát po sebe. Lebo jedným razom sa to nekončí .Nehovoriac o následkoch po opakovanej broncho,to sa diagnostikuje už astma a zhoršuje sa zdr.stav postupne . A stále sú to len malé deti....
@sara20 podľa mňa tam je napísané do akej doby sa treba odvolať. Ale kamoška čo viem pol roka bojovala s úradom práce...
@slniecko3108 nemyslela som odvolať,ale dať to nanovo
@sara20 myslím si že to je jedno... Ale možno sa mýlim...
Dievcata mam to schvalene na prvý krát. Vyrozumenie mi ešte len príde na koľko. Tesime sa:-P:-P:-P
Neviete či treba niekde niečo nahlásiť? Zdravotná atď. Stále som v trvajucom pracovnom pomere a ostávam na predĺženej rodičovskej ? Akurát v práci som dávala vedieť?
dobry den mamicky dcerka uz mala 3 roky chodime stale na gastro ma reflux a ja kardio ma defekt srdcoveho septa je hyperkaktivna myslite ze by nam predlzlili pletenu rodicovsku aj casto je chora

@malibu21 ale toto bolo 2 krát schvaľovanie tak sa len správy dávali,ale myslím,že neprávom jej to neschválila.idem to dať odznova a ak nie dám to aj vyššie.