Aké diagnózy vám uznali na predĺženú platenú rodičovskú?
Je tu xy tem na temu predlzenej neplatenej...no ja by som sa rada spytala na konkretne diagnozy, kvoli ktorym vam ju schvalili...
@klaudise poprípade mi napíš správu a tam poslem
@slniecko3108 oki, pošlem správu. Aktuálnu asi nezoženiem, nie?
@slniecko3108 môžem aj ja poprosiť tie tabuľky do IP? Lebo som ich hľadala na nete a nikde nic😣 ďakujem
@doda3103 nemám problem len podľa sú už neaktuálne. Keďže viem že sa mali meniť.
@slniecko3108 mozem tiez poprosit tie tabulky? Dakujem
Ahojte..niekto s diagnozou CAH - kognitivna adrenalna hyperplazia?...schvalili niekomu predlzenie?
@slniecko3108 poprosim aj ja tu tabulku takujem pekne
@bublinka1426 tabuľka už podľa všetkého nie je aktuálna.. dá sa stiahnuť aj na nete. Ak ju už niekto nestiahol... Nechcem posielať keďže je staršia a fakt nebude už dobrá aby potom nebol niekto na mňa nahnevaný že to tam bolo a neuznali mi dg
@slniecko3108 mozno len pre info, dakujem.
@andyriz akú dg tam máte pisanu?
Ja som mala syna operovaneho ako 9mes. na pluca- museli mu odoberat velku cast tkaniva a nebola som na predlzenej. Vtedy to nikto neriesil, lebo este nebola taka moznost.
@janka2501dobry vecer mozem sa opytat ake problemy s oblickami?
@natalia1713
dcerka ma nefroticky syndrom, ked mala 3,5r, tak jej to zistili, nasledne sme boli v nemocnici viac ako doma, a po poziadani o predelzenie RP, ho hned predlzili az do 6.roku...teraz je vcelku dobre, bude mat 9r, ale dost sa desim ked pride prvy menzes, a zmena hormonov ju moze zasa vratit spat na zaciatok liecby
@andyriz ahoj, môžem sa ja opýtať ked mam schválený rp plateny moze dieta chodiť do škôlky? Keby som si nasla prácu musim zrušiť ten rp ?
@monika07142019 môže chodiť do škôlky na celý deň, aj môj tak chodil
Ahojte, chcem sa opýtať, ci je tu niekto komu schválili predĺženy RP pri diaznozach: otvorený tepnový spoj a atopicky ekzém? Ďakujem za odpoveď
@lucia162 na internete sa dá vygooglit presne dg ktoré schvaľuje Up. Treba si presne pozrieť podľa vašej dg
@slniecko3108 ano pozerala som, a je tam, len chcem vedieť, ci to aj reálne schválili niekomu 😉
@lucia162 za to, že to skúsiš nič nedáš,, nam schválili a tiež som sa bála ze ci ,,,
@slniecko3108 Dobrý deň, prosím viete mi poslať link, kde ste našli tú tabulku s Dg.?
Ďakujem
@zuzanapb pošlem ale je to staré a údajne veľa stade už povyhadzovali... Nech sa páči
https://www.porada.sk/archive/index.php/t-22844...
Prosím ako dlho sa caka kym poslu z uradu vyrozumenie? Citala som niekde 30 a niekde az 60dni. A ide o kalendárne alebo pracovné dni? Ďakujem
@lucia162 dosť dlho im to trvá... Hlavne že zmenili že po novom v 5.rokoch sa ide na posudkove v deň narodenia. A od toho dátumu rátajú ešte 30-60dni....
@lucia162 a asi kalendárne dni

@klaudise môžem odfotiť ja mám vytlačenú ale to je spred 2 rokov