Aké diagnózy vám uznali na predĺženú platenú rodičovskú?
Je tu xy tem na temu predlzenej neplatenej...no ja by som sa rada spytala na konkretne diagnozy, kvoli ktorym vam ju schvalili...
@lucia162 no mne to nechcel zamestnávateľ akceptovať... Našťastie som ich hnala a šlo to
Dobrý deň prosím vás mislite že mam narok na predĺžení RD ked syn ma poruchu primania potravy dr nas poslala teraz na gastro,kardio, psychológ lebo ma poruchu aj reči a ešte k tomu chodíme aj na ušné plus lokopediu, ďakujem za odpoveď
@terka198 treba správu od logoeda aj s dg, my sme mali predĺžený na oneskorený vývoj reči a všetko čo súvisí s rečou, mali sme asi tri dg od loopedicky, predĺžili nám do 6 rokov, mali sme správu aj od psychologický. Dcérka je tretiačka, v škole ma asistenta, dcérka do 4 rokov nerozprávala, rozumela všetkému, ale reč mala takú hatlaninu...ja som požiadala až od 4 rokov o predĺženie RP....
Výsledky vyhľadávania pre slovo “Dobrý deň boli sme s malim hospitalizovaní v nemocnici prestal primát tekutini bol dehydrovani po 2dnoch nas prepustili poslali nas na kardio tam mu zistili šeles zajtra ideme k psychologovi chcela by som vediet budu mi stscit tieto potvrdenia na to aby mi uznali rodicovsky do 6rokov?a ako to je ked vam uznaju rodicovsky do 6 rokov môžem normálne pracovať ? ďakujem za odpoveď”
Nám uznali na dva roky a mali sme papier z kardio a z logopedie
Dobrý deň chcem sa opýtať ze akú šancu mam na predĺžení rodicak ak má dcérka masivnu instabilitu a poruchu reči. Ďakujem
@michaela875 my sme mali predĺžený RP kvôli reči, dcérka mala 4 roky a predlzili nám od 4 rokov....záleží aká je tam porucha reči....ak nevie povedať r,l alebo susle, tak nemyslím, že na to schvália....záleží čo napíše logoped a psychológ....my sme mali problém aj s porozumením okrem toho, že jej nebolo nič rozumieť....začala rozprávať zrozumiteľné asi keď mala 5,5 roka....
No ona nehovori nič je na úrovni asi 1,5r dieťaťa kedze je s dvojiciek a predčasne narodená a ma tri operacie čreva tak dúfam že mi ju schvalia no neviem lebo na nej nič moc vidieť neni. Ale aj tak ďakujem za odpoveď
@michaela875 určite Vám schvália.
Ja som mala pri prostednej ..Dandy- walkerova malformacia so sekundárnym 4-komorovym hydrocefalom.Zbie to strašné ale dcéra funguje úplne normálne ..chodí do bežnej školy,sebestačná ,bez asistenta .
@simonka159 ahoj prosimta vybavila si predlzenu rodicovsku na ten hemangliom
@bambina1009 prosím vás mali ste v správach od lekárov napísané diagnózy číslom napr.F10 alebo slovom rozpísaný diagnózu? Ďakujem
@lubakajsova aj slovom, aj kód
Neviete prosim ako postupovat ak este nemam vyjadrenie z uradu o sschvaleni/neschvaleni ale konci mi rodicak? Ako postupovat so zamestnavatelom?
@monchichichi a koľko je od podania žiadosti ? Možno skúsiť si na úrad zavolať,, mne povedali a papier domov prišiel až o 3 týždne
@monika07142019 7.11 som podala a volala som tam, povedali ze este ziadosti zo septembra nemaju zaevidovane
@monchichichi ja som bola na PN, čakala ma operácia, do práce som poslala kópiu posudku a požiadala o RD
@monchichichi a al ti ho zamietnu tak plánuješ ísť do práce? Najlepšie asi oznámiť zamestnávateľovi ze ostávaš na RD neplatenom
@terka198 ahoj,ako si dopadla s tou predĺženou? A tu poruchu príjmu potravy ti dal kto ako diagnózu?nam to dala psychologická.idem skúsiť podať.plus ekzemy

@slniecko3108 ďakujem za odpoveď. No to co s tym tam prepana robia? Ved ak 60 kalendarnych dni, to su skoro 3 mesiace 😲