icon

Aké diagnózy vám uznali na predĺženú platenú rodičovskú?

pink_lady
4. máj 2012

Je tu xy tem na temu predlzenej neplatenej...no ja by som sa rada spytala na konkretne diagnozy, kvoli ktorym vam ju schvalili...

lucia162
29. apr 2021

@slniecko3108 ďakujem za odpoveď. No to co s tym tam prepana robia? Ved ak 60 kalendarnych dni, to su skoro 3 mesiace 😲

lucia162
Autor odpoveď zmazal
slniecko3108
29. apr 2021

@lucia162 no mne to nechcel zamestnávateľ akceptovať... Našťastie som ich hnala a šlo to

terka198
8. nov 2021

Dobrý deň prosím vás mislite že mam narok na predĺžení RD ked syn ma poruchu primania potravy dr nas poslala teraz na gastro,kardio, psychológ lebo ma poruchu aj reči a ešte k tomu chodíme aj na ušné plus lokopediu, ďakujem za odpoveď

yvkay
8. nov 2021

@terka198 treba správu od logoeda aj s dg, my sme mali predĺžený na oneskorený vývoj reči a všetko čo súvisí s rečou, mali sme asi tri dg od loopedicky, predĺžili nám do 6 rokov, mali sme správu aj od psychologický. Dcérka je tretiačka, v škole ma asistenta, dcérka do 4 rokov nerozprávala, rozumela všetkému, ale reč mala takú hatlaninu...ja som požiadala až od 4 rokov o predĺženie RP....

terka198
8. nov 2021

@yvkay ku psychologovi ideme Teraz 24a mame mat 4sedenia až potom ideme lokoped treba tam poslednu spravu od lokopeda alebo stačí po prvom sedeni?a dg je čo prosím vás

terka198
23. nov 2021

Výsledky vyhľadávania pre slovo “Dobrý deň boli sme s malim hospitalizovaní v nemocnici prestal primát tekutini bol dehydrovani po 2dnoch nas prepustili poslali nas na kardio tam mu zistili šeles zajtra ideme k psychologovi chcela by som vediet budu mi stscit tieto potvrdenia na to aby mi uznali rodicovsky do 6rokov?a ako to je ked vam uznaju rodicovsky do 6 rokov môžem normálne pracovať ? ďakujem za odpoveď”

katuskatt
23. nov 2021

Nám uznali na dva roky a mali sme papier z kardio a z logopedie

zuzanapb
23. nov 2021

@katuskatt a to teraz niekedy? My sme mali kardio + 3 dalších a neuznali nám to… skoro som odpadla keď nám to prišlo, že neuznali

katuskatt
23. nov 2021

@zuzanapb ja som si to podávala teraz na začiatku novembra a dnes som im volala lebo malý mal 3 roky,tak pani mi to pozrela, že to tam už máme schválené,tak mi pošle papiere

zuzanapb
23. nov 2021

@katuskatt vďaka za info 🙂

michaela875
20. feb 2022

Dobrý deň chcem sa opýtať ze akú šancu mam na predĺžení rodicak ak má dcérka masivnu instabilitu a poruchu reči. Ďakujem

yvkay
20. feb 2022

@michaela875 my sme mali predĺžený RP kvôli reči, dcérka mala 4 roky a predlzili nám od 4 rokov....záleží aká je tam porucha reči....ak nevie povedať r,l alebo susle, tak nemyslím, že na to schvália....záleží čo napíše logoped a psychológ....my sme mali problém aj s porozumením okrem toho, že jej nebolo nič rozumieť....začala rozprávať zrozumiteľné asi keď mala 5,5 roka....

michaela875
20. feb 2022

No ona nehovori nič je na úrovni asi 1,5r dieťaťa kedze je s dvojiciek a predčasne narodená a ma tri operacie čreva tak dúfam že mi ju schvalia no neviem lebo na nej nič moc vidieť neni. Ale aj tak ďakujem za odpoveď

yvkay
20. feb 2022

@michaela875 určite Vám schvália.

nancsy
29. mar 2022

@katuskatt prisim vas, uznali vam na dva roky .mali ste aj vposudku napisane nejake odporucanie od doktora , kedy odporuca aby dieta nastupilo do skolky? Podla coho vam urcili prave 2roky? Dakujem

katuskatt
29. mar 2022

@nancsy vôbec nič tam také nemáme napísané. Vôbec neviem prečo na dva roky, tiež som sa čudovala. Keď to budem chcieť ešte na ten jeden rok,tak mám doložiť najnovšie vyšetrenia

mamkalentedkova
29. mar 2022

Ja som mala pri prostednej ..Dandy- walkerova malformacia so sekundárnym 4-komorovym hydrocefalom.Zbie to strašné ale dcéra funguje úplne normálne ..chodí do bežnej školy,sebestačná ,bez asistenta .

nancsy
29. mar 2022

@katuskatt ok, dakujem. Tazko povedat podla coho to schvaluju…

katuskatt
30. mar 2022

@nancsy ja vôbec netuším. Popravde keď som si to podávala ani som nedufala, že mi to schvália. Kamoškyna malá má len jednu obličku, býva stále chorá a jej to vôbec neuznali

nancsy
30. mar 2022

@katuskatt to je smutne, ked pri naozaj vaznej diagnoze neschvalia.
Dakujem a prajem pekny den !

nikol1316
7. apr 2022

@simonka159 ahoj prosimta vybavila si predlzenu rodicovsku na ten hemangliom

lubakajsova
30. sep 2022

@bambina1009 prosím vás mali ste v správach od lekárov napísané diagnózy číslom napr.F10 alebo slovom rozpísaný diagnózu? Ďakujem

bambina1009
30. sep 2022

@lubakajsova aj slovom, aj kód

monchichichi
28. nov 2022

Neviete prosim ako postupovat ak este nemam vyjadrenie z uradu o sschvaleni/neschvaleni ale konci mi rodicak? Ako postupovat so zamestnavatelom?

monika07142019
28. nov 2022

@monchichichi a koľko je od podania žiadosti ? Možno skúsiť si na úrad zavolať,, mne povedali a papier domov prišiel až o 3 týždne

monchichichi
28. nov 2022

@monika07142019 7.11 som podala a volala som tam, povedali ze este ziadosti zo septembra nemaju zaevidovane

yvkay
28. nov 2022

@monchichichi ja som bola na PN, čakala ma operácia, do práce som poslala kópiu posudku a požiadala o RD

monika07142019
28. nov 2022

@monchichichi a al ti ho zamietnu tak plánuješ ísť do práce? Najlepšie asi oznámiť zamestnávateľovi ze ostávaš na RD neplatenom

mojeprvebabatko
23. feb 2023

@terka198 ahoj,ako si dopadla s tou predĺženou? A tu poruchu príjmu potravy ti dal kto ako diagnózu?nam to dala psychologická.idem skúsiť podať.plus ekzemy