icon

Aké máte koničky počas materskej?

evica17
27. dec 2021

Ake konicky mate na materskej ? Ucite sa nieco, vyrabate ? Hladam inspiracie

Strana
z2
hygienka
29. dec 2021

Ja mám pocit že nemám čas na nič, malý má rok a cez deň toho nenaspí a ráno vstáva pred 6, takže som rada, že žijem 🤣🙈 ale na narodky som chcela.iba peniaze, žiadne iné darčeky tak som si kúpila stroj na pečenie oplátok. Veľmi na to nemám čas, ale teraz pred vianocami som aspoň rodine upiekla sladké a tie syrové. Ešte chcem na Silvestra slané upiecť, ale či to stihnem🤷🤦‍♀️

miselar
29. dec 2021

@zoja1234 keď mala moja dva mesiace tak som nemala čas ale neskôr okolo pol roka som ju dala na deku a dala hračky a jasné ze nemôžem stráviť pri maľovaní hodiny ale väčšinou šok si maľovala večer keď spala .Teraz má dva roky konečne nekojim a maľujem po nociach 🤣.Cez deň sa to pri nej nedá ale zase cez deň sijem.Teda snažím sa šiť keď že som len začiatočník 🤣🤣🤣.No a to jej dám už pastelky a všeličo .síce je všade bordel ale tak ja si robím svoje a ona svoje .

synodontys
29. dec 2021

@evica17 ahoj, ja chodím každý voľný cas do fitka a s mužom vo voľnom čase renovujeme chalupu po babke 🙂

miselar
29. dec 2021

@evica17
@ailiba Ako píšem maľujem po nociach 🤣 okolo 22tej začnem a o polnoci idem hajan .Keby nemusím ráno vstať variť atď...kľudne maľujem do rána 🤣.Strašne ma to baví neskôr pridám foto pomaly to budem mať vymaľované

bubik6x
29. dec 2021

@evica17 upratovanie 🤣🤣🤣

daniela2303
29. dec 2021

@zoja1234 zaciatkty su take ale pridu dni kedy sa dieta aj same zahra, prip.ak sa sa tak vyuzit mamu/ svokru
Niekedy aj polhodinka pomoze 😉

daniela2303
29. dec 2021

@evica17 cvicim na orbitreku- je to pre mna makacka a odventilovanie zaroven + citam knihy v inom jazyku
Na ine cas nemam
Ak by bol tak viac sportujem a ucim sa iny cudzi jazyk...

roberta27
29. dec 2021

@evica17 ja pečiem torty, makrónky. Milujem to

zoja1234
29. dec 2021

@daniela2303 Mama aj svokra sú 300km ďaleko, aj keby boli bližšie, jedna je "extrémne ochotná" lebo je mega pracovne vyťažená, A druhá je na invalidnom a má dosť sama so sebou.. :(

pind
29. dec 2021

@era777 krasne suuu 😍👍

adriana2503
29. dec 2021

@evica17 ja už som na RD 4,5roka... 4 roky som pracovala po večeroch aby sme si udržali životný štandard a pres rokom som začala šiť...najskôr cez obed keď decka spali, v lete sme sa veľa vyletovali a po lete sa už cez obed nedalo lebo dcérku to budilo potom už znova nezaspala a bola nervozna a tak som sila iba cez vikend po večeroch (vtedy jej to nevadilo), od októbra som prišla o prácu a tak už len sijem 🙂 ale iba pre nás a rodinu, muž ma tlači že sijem krásne veci a mam šiť na zákazku ale mam pred sebou posledný rok RD a určite ho nechcem stráviť nahananim sa a dodržiavaním termínov, potom som z toho nervozna a odskacu si to deti. Ale inak ešte čítam a od januára začínam výzvu na chudnutie 💪 mam rok na to aby som zhodila svojich "poporodnych" 25kg 😅

zoja1234
29. dec 2021

@adriana2503 ako si pracovala po večeroch? Svoju originál prácu alebo niečo vhodné pre ženy na materskej?

emilka_1
29. dec 2021

@evica17 pred rokom som začala pravidelne cvičiť 3-4x týždenne počas obeda, keď mi deti zaspia.
Učím sa nový jazyk, čítam knihy, pozrem seriál občas a to je tak všetko, na čo mám čas 😄

evica17
autor
29. dec 2021

@era777 wau tak tie su nadherne 🙂 to je tiez pekny konicek, tiez chce peknu davku trpezluvosti a sikovnosti 🙂 a ak si aj privyrobis tym tak paradne.

adriana2503
29. dec 2021

@zoja1234 administrácia eshopu s oblečením...pracovala som pre nich počas celého štúdia na VS a keď som bola tehotná sa mi ozvali ci nechcem taky job na 2-3hodinky denne (okrem vikendov) ale prišla koronasialenstvo a eshop to neustál takže mňa už bohužiaľ nepotrebujú...ale aspoň mi ostal čas na koníčky 🙂 je to taka opicia robota, netreba k tomu žiadne vzdelanie a zaucenie by trvalo ani nie týždeň ale bohužiaľ na profesii takéto pozície nenájdeš

miselar
29. dec 2021

Tak posielam sľúbené foto

jana_eyre_2
30. dec 2021

@zoja1234 ešte je maličké, je normálne že zatiaľ je to u vás takto.. avšak tieto maličké deti rastú z týždňa na týždeň, takže o pár mesiacov to bude u vás úplne inak a budeš stíhať veľa veci..

zoja1234
30. dec 2021

@jana_eyre_2 ach, dúfam že to tak naozaj bude

blackcat8885
30. dec 2021

Robila som svadobné pierka, výzdoby na objednávku dalo sa zarobiť niekedy aj 150€ za, mesiac ale potom prišla korona a už to nešlo. To ma bavilo a keď budú svadby budem zase robiť popri práci keď bude dopyt

mamina87
30. dec 2021

@era777 krasnucke aj ja som si vyskúšala ...moje tretie 😁drobec bral do škôlky ...ináč už niesom s ním doma ale doma som s babkou na opatrovaku😊

mamina87
30. dec 2021

A momentálne čakám na krámy ....tak som zvedavá čo bude

ailiba
30. dec 2021

@miselar tak klobúk dolu... Ja už som vtedy priliz unavená... Ale možno je to aj ďalším tehotenstvom. Je super, ze ta to tak baví a je to fakt pekne.

cucoriedkacucoriedka
30. dec 2021

@janula12345 😂😂😂😂 ja detto...pokial som si system nenasla;)))) a to trvalo 2 roky;))) ale je pravda ze ja som chodila velmi casto ucit...to bol a je moj konicek aj teraz uz popri praci;)

cucoriedkacucoriedka
30. dec 2021

@era777 jeeeeeeej.krasne,)

Strana
z2