Ako sa vybavuje predĺžená rodičovská dovolenka?
Ahojte kocky, prosim Vas ako sa vybavuje predlzena rodicovska? Staci mi sprava od odborneho lekara, alebo je nejake uradne tlacivo, ktore musi lekar potvrdit? V zamestnani len oznamim, ze zostavam na predlzenej RD, alebo ich musim poziadat o schvalenie? Dakujem
@chaarliizee uz netrebalo uz pri opatovnom ktory pokracuju plynule
@9lf9 ok dik len neviem do ktorých dverí mám ist
@9lf9 v Tom rozhodnutí mám tak písané,že predĺžené mám do 31.7.2020. Nemám tam nic písané o kontrole 🙄
Dobry den prajem. Chcem poprosit o radu. Maly bude mat v marci 5 rokov a od min.roka mu zacal ekzem. Ale teraz pred mesiacom sa mu poriadne zhorsil cele nohy ma. Dnes mi sestricka povedala, ze na ekzem mozem pozziadat predlzeny. Tak sme boli u koznej ta to potvrdila. A este mi sestricka, ze mam ist na imuno. Chcem sa spytat da sa to ziadat aj takto, ked uz ma 5 rokov? A na imuno ho objednali az na april. Nemám sa objednat niekde skor? Aby som to co najskor vybavila?ci oni aj skor vedia ak schvalia vyplatit. Ďakujem za odpoved.
@kishha na toto pochybujem ze vam schvalia...mne neschvalili a to moja dcera je chora kazdy mesiac mala zapal pluc, zapal priedusiek , potom jej zistili silnu alergiu na roztoce a pri tomto mala diagnostikovanu astmu...takze rok vkuse kortikoidne spreje...a zamietnute bez naroku na odvolanie...ked mam dieta chore na to sluzi ocr...
@kishha vsak ale my ti nezakazujeme aby si si to nepodavala...myslim ze si tu pisala preto aby si aspon cca vedela ake s tym maju skusenosti druhe matky...a teraz ked ti niekto napise svoje skusenosti sa ohanas svojimi pravami...ved na buduce si zajdi na urad a nepis o rady na MK.
@jajinka17 mne na úrade práce kazala ze keď 2. 12 mal malý 3 roky tak od 1.1 napísať ze si žiadam. V januári mi došiel posledný rodičak za december tak od 1.januara
@veronika1603 ďakujem veľmi pekne..

@lenkavrananova ak neprides sama so toho datumu tak poslu vyzvu ale naco cakat na nu ked na posudku mas datum dalsej kontroly