icon

Ako to je momentálne s pandemickým rodičovským príspevkom?

boglarkaszabova
6. aug 2021

Ahojte maminky,

chcela by som poradiť či neviete ako to je momentálne s pand.rod.príspevkom? Dcéra v októbri dovŕši 3 roky a či mám možnosť si vybaviť pandemický. Ďakujem Vám za odpovede! 🙂

marci77
6. aug 2021

zobrali dieta do statnej skolky? ste zamestnana?

ak ste zamestnana, tak na pandemicky rodicovsky nemate narok, mozete ist iba na pandemicku OCR, ak dieta nezobrali do skolky napriklad..... alebo ak zavru skolku nariadenim hygienika

ak nie ste zamestnana, mozete poberat pandemicky rodicovsky prispevok (ale ak ste vypoved dostali nedavno, viac sa oplati ist na urad prace a poberat podporu, ak by ste na nu mali narok)

boglarkaszabova
autor
6. aug 2021

@marci77 som nezamestnaná, výpoveď som podávala pred tým ako som otehotnela t.j. decembri 2017, a v januari 2018 som otehotnela

biii7
6. aug 2021

Ahojte baby. Ako je to proaim vas ak poberam pandemicky a dieta ide uz do skolky v septembri? Ja som nezamestnana. Pokracuje dalej pandemicky, ci uz nemam na neho narok?Musim sa ist zahlasit na urad? Dakujem

topas103
6. aug 2021

@biii7 pandemicky mozes brat sj ked bude dieta v skolke

topas103
6. aug 2021

@marci77 ved ked sa nenahlasi do evidencie nemusi hned ist na podporu a vycerpe si ju po pandemickom RP.

biii7
6. aug 2021

@topas103 super, dakujem za info

biii7
Autor odpoveď zmazal
anna12399
6. aug 2021

Ahojte neviete náhodou do kedy sa bude vyplácať ten pandemicky syn má v októbri 3 roky myslíte že ešte bude

topas103
6. aug 2021

@anna12399 zatial stale je to ci bude aj v oktobri je vo hviezdach

boglarkaszabova
autor
6. aug 2021

@anna12399 no aj ja sa toto snažím zistiť aj moja dcéra bude mat 3 v októbri

janka2501
Autor odpoveď zmazal