icon

Ako získať Baby box od poisťovne Union?

dia99
22. jún 2026

Ahoj riešila ste niekto Baby box zo zdravotnej poisťovne Union? Ako dlho vam trvalo schválenie a prišiel vam ten box? Ďakujem

anonym_cbebd8
22. jún 2026

@dia99 veď Union už boxy nemá ... Kde si vôbec našla kód k tomu keď to na stránke nemajú?

dia99
autor
22. jún 2026
@anonym_cbebd8

@dia99 veď Union už boxy nemá ... Kde si vôbec našla kód k tomu keď to na stránke nemajú?

@anonym_cbebd8 ahaa som nevedela lebo som o to požiadala a aj email mi prišiel pošlem ti do správy

dia99
autor
22. jún 2026
@dia99

@anonym_cbebd8 ahaa som nevedela lebo som o to požiadala a aj email mi prišiel pošlem ti do správy

Jaaj tak nepošlem lebo sa neda asi ked si anonym...

anonym_899981
22. jún 2026
@dia99

Jaaj tak nepošlem lebo sa neda asi ked si anonym...

@dia99 Union ma zruseny baby box. Nic ti nepride. Momentalne nemaju ani nahradu za baby box. Takze bohuzial.

bucovakatka
22. jún 2026

@dia99 tiež mi to nefunguje už pár dni. Zrušili preplácanie babyplavania od februára, teraz ak zrušili tie babyboxy, tak katastofa. My sme prestúpili v septembri do Union a začínam to ľutovať.

anonym_490126
22. jún 2026
@bucovakatka

@dia99 tiež mi to nefunguje už pár dni. Zrušili preplácanie babyplavania od februára, teraz ak zrušili tie babyboxy, tak katastofa. My sme prestúpili v septembri do Union a začínam to ľutovať.

@bucovakatka To kvôli pár vzorkám a letákom v babyboxe niekto prestúpi do Unionu?

anonym_2fd69b
22. jún 2026
@anonym_490126

@bucovakatka To kvôli pár vzorkám a letákom v babyboxe niekto prestúpi do Unionu?

@anonym_490126 videla si box od Unionu? Par vzoriek tam teda ani nahodou nebolo box mal hodnotu vyse 100eur, ked som ja svoj preratavala prudukty v nom vysli na nieco okolo 145eur a naozaj bol kvalitny. "Vzorky" maju happybaby boxy alebo tie stare od Dovery.
@dia99 uz ho zrusili

dia99
autor
22. jún 2026
@anonym_2fd69b

@anonym_490126 videla si box od Unionu? Par vzoriek tam teda ani nahodou nebolo box mal hodnotu vyse 100eur, ked som ja svoj preratavala prudukty v nom vysli na nieco okolo 145eur a naozaj bol kvalitny. "Vzorky" maju happybaby boxy alebo tie stare od Dovery.
@dia99 uz ho zrusili

@anonym_2fd69b ooh škoda ale nechápem preco mi prišiel mail o tom.

anonym_2fd69b
22. jún 2026
@dia99

@anonym_2fd69b ooh škoda ale nechápem preco mi prišiel mail o tom.

@dia99 skus im zajtra zavolat alebo este dnes by si sa mala dovolat. Pravdepodobne ked ti prisiel kod si stihla nejake posledne kusy. Schvalne som teraz pozrela a uz sa neda onho poziadat.

dia99
autor
22. jún 2026
@anonym_2fd69b

@dia99 skus im zajtra zavolat alebo este dnes by si sa mala dovolat. Pravdepodobne ked ti prisiel kod si stihla nejake posledne kusy. Schvalne som teraz pozrela a uz sa neda onho poziadat.

@anonym_2fd69b hej no ze uz niesu. Škoda a sranda no ze mi prišiel email a ked som sa pozrela ako je na tom spracovanie tak mi píše ze kontrola požiadavky. A na nete to vyhladam stale bez problémov

anonym_899981
22. jún 2026
@anonym_490126

@anonym_490126 Malo to hodnotu 100 eur, ziadne vzorky. Ale plienky pampers, praci gel atd. Vela zien dalo do union novorodenca, lebo pekny darcek to bol. Bohuzial pred 2 mesiacmi box zrusili.

anonym_cbebd8
23. jún 2026
@dia99

@anonym_2fd69b hej no ze uz niesu. Škoda a sranda no ze mi prišiel email a ked som sa pozrela ako je na tom spracovanie tak mi píše ze kontrola požiadavky. A na nete to vyhladam stale bez problémov

@dia99 no a kde si to teda našla? Všetky články ktoré som našla odkazujú na stránku Unionu kde keď sa preklikneš tak je tam časť kde sa žiada o benefity a baby box medzi nimi nie je

dia99
autor
23. jún 2026
@anonym_cbebd8

@dia99 no a kde si to teda našla? Všetky články ktoré som našla odkazujú na stránku Unionu kde keď sa preklikneš tak je tam časť kde sa žiada o benefity a baby box medzi nimi nie je