icon

Ako získať duplikát rozhodnutia o rodičovskom príspevku?

denisa58
2. feb 2024

Prosím vás neviete mi poradiť či by vystavili duplikát o rozhodnutí poberani rodičovského prispevku

jesenzima
•
2. feb 2024

@denisa58 zavolaj pani úradníčke a opýtaj sa, to je najjednoduchšie riešenie...

saska.j
•
2. feb 2024

@denisa58 na úrade práce vám vystavia doklad normálne od kedy poberate rodičak aj pridavky

1mina
•
2. feb 2024

teraz to tlacia asi vkuse na urade prace, aj ja som preto bola minuly tyzden

cyberk
•
2. feb 2024

Ja som im pisala mail a do polhodky mi obratom poslali potvrdenie.. ;)

denisa58
autor
•
2. feb 2024

@cyberk a na aký email ste písali sprosim.vas

cyberk
•
2. feb 2024

@denisa58 ja som pisala na BA upsvar, ale ak ste zo ZnH skuste tu pozriet kontakt: https://www.upsvr.gov.sk/bs/kontakty/pracovisko...

katka2602
•
2. feb 2024

@cyberk potvrdenie Ti poslali mailom?

elis248
•
2. feb 2024

Akurát dnes som si bola vybaviť potvrdenie. Bolo to rýchle. Môžeš ísť osobne alebo zavoláš alebo mailom a oni ti to pošlú.

cyberk
•
2. feb 2024
pixi35
•
2. feb 2024

@cyberk ti fakt? Mne uradnicka napisala, ze od septembra nesmu posielat potvrdenia mailom..tiez som ziadala potvrdenie o poberani rodicovskeho.

cyberk
•
2. feb 2024

@pixi35 tiez som sa cudovala, lebo na stranke maju napisane, ze posielaju postou dopo; ale ja som do mailu rovno dala aj oskenovany obciansky (dufala som, ze to pomoze :D)

nairia
•
9. feb 2024

@cyberk prosim ta, ja som tam posielala 2t dozadu mail na ba@upsvar.gov.sk a nic doteraz, vlastne cakam na postu, ale nic nechodi. posielala si nejaku speci ziadost, ci len klasicky do mailu, ze ziadas o vystavenie a svoje udaje? dakujem.

maryetta
•
9. feb 2024

Inac moj muz bol osobne a mu nedali. Tak prisiel domov pre moj OP aj tak mu nedali hoc tam bol ze to poslu postou. Prislo to mozno po tyzdni alebo aj viac.

katka2602
•
9. feb 2024

@cyberk hmm tak to si pani koleduje o maler. Všetko musí ísť poštou a doporučene. Zmena je od 15.9. tak sa čudujem, že takto riskuje. Ale tebe to môže byť jedno, len ma to prekvapilo.

cyberk
•
9. feb 2024

@nairia ano pisala som im a do kopii som dala aj pani, ku ktorej spadam (vzdy tak robim, aby mi co najrychlejsie niekto odpisal) ale odpisala hned len ta pani.
@katka2602 asi sami vedia, ze niektore zmeny su na hlavu :D

mimibubka
•
12. apr 2024

@cyberk ahoj, prosím ťa a ako zistim ku ktorej pani spadám? 😅 nemám od nich žiadne oficiálne papiere tak neviem s kým komunikovať

cyberk
•
12. apr 2024

@mimibubka ahoj, napis mi do SS aky okres mas na mysli a akym pismenom ti zacina priezvisko, mrknem ti to do polhodiny ked dam dcerku spat 🙂

mimibubka
•
14. apr 2024

@cyberk ďakujem. Písala som 😊