Ako získať materskú pri plánovaní bábätka?
Dobrý deň.Z manželom plánujeme bábätko.Aktualne som na úrade prace a poberala som už posledny mesiac podporu(po ukončení rodicaku som musela dať výpoveď v práci skrz presťahovania sa).Teraz ma z úradu prace vyradia z dôvodu ,ze ešte som s najmladšou dcérkou doma.Prosim Vas a ako dosiahnuť aby som získala materskú?Ako dlho si musím platiť to nemocenské ?
@13uzivatelka11 to mi je úplne jasne .Ale nemôžem aktuálne zohnať si prácu skrz malej ,ktorú mi minulý rok nevzali do škôlky.Az od septembra môžem pracovať a aj to na jednu zmenu .
@13uzivatelka11 to mi je úplne jasne .Ale nemôžem aktuálne zohnať si prácu skrz malej ,ktorú mi minulý rok nevzali do škôlky.Az od septembra môžem pracovať a aj to na jednu zmenu .
@miskaaaa89 potrebujes mat 270dni nemocenskeho poistenia, ktore ziskas pracou alebo si to sama do socialky zaplatis
Kedy skoncil pracovny pomer a kolko trval? Ak totiz otehotnies do 180 dni od ukoncenia PP a mas tych 270 dni nemocenskeho, tak mas stale narok na matersku z ochrannej lehoty.
Kedy skoncil pracovny pomer a kolko trval? Ak totiz otehotnies do 180 dni od ukoncenia PP a mas tych 270 dni nemocenskeho, tak mas stale narok na matersku z ochrannej lehoty.
@petamich pracovný pomer skončil 1.11.2024 a zamestnaná som bola cca 9 rokov .
Zamestnanie alebo si platiť dobrovoľné poistenie
OL je pase … jedine samoplatca (mozes byt hned ako sa rozhodnes platit aby Ti isli dni aj ked z mínima a ked zacnes pracovat budes mat nejake dni k dobru) alebo zacat pracovat

Prácou?
https://www.worki.sk/hu-hu/blog/13061-kto-ma-na...