Ako zvládnuť návštevu lekára s malými deťmi na rodičovskej?
Ako prosím vás chodíte k lekárovi, keď máte malé deti a ste na rodičovskej? Konkrétne cca 2 ročne a ročné. Nemám ich kam dať a manžel nie je ochotný
to čo za tĺka.
jedine zobrať so sebou.
No nie, nechodím … radšej umerem
To máš akého muža? Jemu je jedno aký je tvoj zdravotný stav?
Ak žiješ s takýmto idiotom, tak popros maku, svokru, kamosku, susedu….snad nežiješ na opustenej planéte
Niekedy sa dá vziat dieťa so sebou aj o lekárovi
Buď zobrať zo sebou ,zavolať mamu ,svokru a hlavne zapojiť toho debila čo ti urobil tie dve deti
Nie je ochotný?? Bolo treba robiť dve deti hneď po sebe, keď už po prvom bolo asi jasne, že je chuj?! Ale odpoved na otázku: ak sa mužovi naozaj z prace neda, alebo je mimo, tak v 50 perc. Idú so mnou,v 50 perc. Strazi babka.
Buď je doma manžel s deťmi alebo niekto z rodiny príde. Lekára mám pomerne často, takže vždy nájdem ochotnú osôbku (bývame 100km od rodiny).
@anonym_autor na toto sa nedá odpovedať
Inak ten tvoj krásavec vie že s deťmi môže aj on chodiť k lekárovi že to nieje zakazane ?. Nech sa nato už pripraví keď ti urobil dve decka
Keď ti treba ísť lekárovi, snáď by to mala byť samozrejmosť, že ich vtedy bude mať na starosti on (keď má ten daný deň voľno). Alebo teda 3 roky nebudeš chodiť k lekárom alebo hocikde aj keď len na pár hodín sama? Chodím aj na nechty raz mesačne a bežne ma partner pošle aj na kávu s kamoškou samu bez dcérky, akurát si to dám na deň, keď má voľno, pri lekárovi nie je o čom. A to isté platí aj pre neho keď napr ide na futbal a pod, ja si vtedy neurobím žiadne plány.
Sorry, ale budeš mať záhul, keď sa vrátiš do práce. On asi nebude chcieť byť doma s chorými deťmi alebo si brať dovolenku, keď musí kvôli prázdninám, len keď on bude chcieť. Máš doma korunovaného chuja, s prepáčením.
Odpoveď na otázku, áno, chodím k lekárom sama a manžel je vtedy doma/vonku s deťmi. Alebo ma odvezie sám k lekárovi a s deťmi počká v aute. A nechá ma samú ísť do mesta, na nákup, za kamoškami, oddýchnuť si, pozrieť si seriál, ísť na kurz,... Lebo aj on je rodič.
@anonym_autor áno chodila som pravidelne lebo za muža nemám debilného ignoranta.
A vieš keď som bola dosť chorá sa postaral o deti , aj keď som musela zostať v nemocnici
@anonym_autor muž si dovolí len toľko koľko mu dovolíš ty. Čize ak budeš toto trpieť a ustupovať tak ta bude utlačat a ignorovať ako človeka stále viac. Dúfam, že aj ty si rovnako ochotná keď mu treba navariť a keď ma plne gule...
Proste by som mu deti nechala doma, buchla s dverami a nedebatovala s obmedzencom.
Ja som bola v podobnej situácii,manžel v práci,jedno dieťa v škôlke a bábo som brala so sebou keď som išla k lekárovi..Keď staršia nechodila ešte do škôlky tak som brala obe so sebou keď som išla k lekárovi.Hold nemá každá ľudí okolo seba kto by postrážil.
Ja som bola v podobnej situácii,manžel v práci,jedno dieťa v škôlke a bábo som brala so sebou keď som išla k lekárovi..Keď staršia nechodila ešte do škôlky tak som brala obe so sebou keď som išla k lekárovi.Hold nemá každá ľudí okolo seba kto by postrážil.
@anonym_dc3752 nemusí mať ľudí, alenten manžel si hádam vie vziať LV na ten čas, čo sa žena vybaví. Ja som to tak urobila, keď som išla na kontrolu po sestnedeli - mužovi som dala orazit sprievod.
Manzel nie je ochotny?! Tak to je sila.
Ja som chodila/chodim k lekarovi bez deti. Je s nimi vacsinou muz. A predstav si ze je s nimi aj ked chodim kadernicke, kozmeticke, na nechty, na nakupy… akoze ja neviem, ale to nie su jeho deti?
@anonym_dc3752 a manžel bol kde
@anonym_dc3752 a manžel bol kde
@minenkaa Nie v každej práci sú ochotný pustiť zamestnanca aby mohol doprvadit ženu k lekárovi.
chodila som aj s dietatom ak nemohol manzel (bol sluzobne mimo a pod) alebo je taka sluzba v materskych centrach ze ti dieta za poplatok postrazia
Idem len už keď som na tom zle vzhľadom na to že muž v zahraničí a tiež mám troj a dvoj ročné deti .Aj to tak že príde niekto z rodiny ale všetci sú ďaleko . Málokto sa pozerá na to že ak ma matka na 100% fungovať a starať sa o deti a domácnosť musí byť v poriadku.Tiez nie sme stroje a aj tie sa občas pokazia .Je to na nervy proste
@anonym_autor manzel si zoberie volno a je s detmi, ja idem k lekarovi a daju mi peciatku doprovod pre neho
No ked sa inak nedalo islo dieta so mnou.1.5 rocna bola so mnou na vyberani stehov par minutova zalezit.priputana v kociku otocena ku mne v ruke telefon s pesnickou.ale je rozdiel ist na 5 minutove vysetrenie a na vacsiu prehliadku ktora zaberie aj pol hodinu napriklad ku gynekologovi.a duplom este ked mas dvoch..
Tak potom jasle. A môžeš chodiť aj 2x týždenne kam potrebuješ lebo lacné to nie je

Ale tie dve deti urobil ochotne, pravda? ... hovädo ... buď zobrať zo sebou alebo na tých pár hodín nájsť opatrovateľku ... nikto z rodiny nie je ochotný?