icon

Brigáda počas rodičovskej dovolenky. Rady o odvodoch a mzde.

Včera o 11:04

Dobrý deň, prosím vás viete mi poradiť? Ako to je ? Som na rodicovskej dovolenke a nasla som si brigádu u nás v dedine. Len ma zaujíma , že ako to je môžem za celý mesiac pracovať 60h , ale som dohodnutá, že môžem pracovať len ak je manžel doma 2 dní co ma voľno, za týždeň. Mňa zaujímajú odvody a všetko ostatné, moc sa tomu nechápem tak preto píšem sem. Pýtala som sa aj že ako mi to bude vychádzať platovo mesačne a povedali ze ak som na RD tak u mňa je to veľmi dobre ale že mi dajú presne vedieť asi tu hrubu mzdu , dúfam ze to je , hruba mzda lebo co si len myslím tak ako brigádnik by som mala mat v čistom ci ? Ďakujem za rady .

rachel36a
Včera o 11:14

Na RD môžeš pracovať koľko chceš...tam nie je žiadne obmedzenie, ani časové, ani financne

autor
Včera o 11:44
@rachel36a

Na RD môžeš pracovať koľko chceš...tam nie je žiadne obmedzenie, ani časové, ani financne

@rachel36a potom tým pádom nebudem dostávať rodicovsky nie ?

anonym_453050
Včera o 11:50
@anonym_autor

@anonym_autor RP budeš dostávať naďalej

anonym_2d0677
Včera o 11:51

@anonym_autor pocas RD mozes pracovat, kolko ti mozog a ruky stacia. Brigadne, na TPP, SZCO, akokolvek. RD dostanes bez ohladu na formu zamestnania, aj vysku zarobku.

rachel36a
Včera o 17:57
@anonym_autor

@anonym_autor rodicovsky je do 3 rokov dietata bez ohladu ci robis alebo nie

autor
Včera o 18:29
@rachel36a

@anonym_autor rodicovsky je do 3 rokov dietata bez ohladu ci robis alebo nie

@rachel36a tak potom super , ďakujem🙂)

anonym_8811c0
Včera o 18:36

Rodicak dostanes do 3r normalne a pracovat mozes tiez pracovat normalne na riadny prac.cas.Ja tak pracujem od roka maleho,s muzom sa striedame ale uz mam po rodicaku,v januari bol posledny.