Brigáda počas rodičovskej dovolenky. Rady o odvodoch a mzde.
Dobrý deň, prosím vás viete mi poradiť? Ako to je ? Som na rodicovskej dovolenke a nasla som si brigádu u nás v dedine. Len ma zaujíma , že ako to je môžem za celý mesiac pracovať 60h , ale som dohodnutá, že môžem pracovať len ak je manžel doma 2 dní co ma voľno, za týždeň. Mňa zaujímajú odvody a všetko ostatné, moc sa tomu nechápem tak preto píšem sem. Pýtala som sa aj že ako mi to bude vychádzať platovo mesačne a povedali ze ak som na RD tak u mňa je to veľmi dobre ale že mi dajú presne vedieť asi tu hrubu mzdu , dúfam ze to je , hruba mzda lebo co si len myslím tak ako brigádnik by som mala mat v čistom ci ? Ďakujem za rady .
Na RD môžeš pracovať koľko chceš...tam nie je žiadne obmedzenie, ani časové, ani financne
@rachel36a potom tým pádom nebudem dostávať rodicovsky nie ?
@rachel36a potom tým pádom nebudem dostávať rodicovsky nie ?
@anonym_autor RP budeš dostávať naďalej
@anonym_autor pocas RD mozes pracovat, kolko ti mozog a ruky stacia. Brigadne, na TPP, SZCO, akokolvek. RD dostanes bez ohladu na formu zamestnania, aj vysku zarobku.
@anonym_autor rodicovsky je do 3 rokov dietata bez ohladu ci robis alebo nie
@rachel36a tak potom super , ďakujem🙂)
Rodicak dostanes do 3r normalne a pracovat mozes tiez pracovat normalne na riadny prac.cas.Ja tak pracujem od roka maleho,s muzom sa striedame ale uz mam po rodicaku,v januari bol posledny.

Na RD môžeš pracovať koľko chceš...tam nie je žiadne obmedzenie, ani časové, ani financne