icon

Bude už dnes rodičovský?

elsaanna1
12. feb 2021
Strana
z2
landsmanka
12. feb 2021

uz som sa bala ze tu dnes ta otazka ani nepadne

martinkatinka
12. feb 2021

@landsmanka uz bola na stene, ale ano, mas pravdu, je to tu 👍

landsmanka
12. feb 2021

@martinkatinka na stene som si ho nevsimla ale uz mi to tu chybalo 😂 klasicka tema v tento cas 😂😂

belllinka
12. feb 2021

@elsaanna1 nebude

klarissa25
12. feb 2021

Nerozuniem preco by mal byt dnes.. Uricte nebude

julia2018
12. feb 2021

Možno blbá otázka, ale aký je rozdiel či príde dnes, a či v pondelok/utorok?

veronikaszabova
12. feb 2021

@julia2018 joooj, to si radsej ani pisat nemala 🤣🤣🤣🤣🤣
@elsaanna1 urcite nie

lenka2710
12. feb 2021

@elsaanna1 určite po víkende - pondelok/utorok

martinkatinka
12. feb 2021

@julia2018 zrejme kvoli nastavenym trvalym prikazom...aby im odisli, ak nemaju iny prijem

elsaanna1
autor
12. feb 2021

@julia2018 a mozno ze nekto zije iba s toho prijmu
a mozno potrebuje kupit niečo pre dieta / deti nie nije pre takych jedno ci dnes alebo v utorok.

veronikaszabova
12. feb 2021

@elsaanna1 ved OK, ale je len 12teho, tak je jasne, ze dnes nebude

martinkatinka
12. feb 2021

@elsaanna1 treba posunut platby, ktore sa daju...

nelca84
12. feb 2021

Kazdy mesiac sa pri tychto otazkach zamyslam nad tym, ako mozu ludia takto zit, byt odkazany na davku od statu, posledne dni uz len sledovat ucet, smutne. Nehovoriac o tom, ze sa moze vyskytnut neocakavany vydavok, tak potom co? Bolest zuba, choroba-lieky, pokuta.... hocico. Ale hlavne mat deti. To len take moje zamyslenie.

makakova
12. feb 2021

@nelca84 chcela by som sa mat tak dobre ako vy , že nemusíte sledovať svoj účet. Ono nemusia ti ľudia tak žiť každý mesiac, mozno práve tento mesiac im to finančne nevydalo kvoli zubu alebo niečomu ako opisujete a preto by boli radi keby im príde rodičak uz dnes. ..👎

nelca84
12. feb 2021

@makakova dakujem, snazim sa.
A to tiez nie su bohvieake vyhliadky, ked ta financne polozi pokazeny zub...

elsaanna1
autor
12. feb 2021

@veronikaszabova ved dobre ja viem no a co boze ved munyly mesiac tu pisali ze 12teho im nabehlovtak co vam vadí. Tak nekomentujte ked sa vam nepaci

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
makakova
12. feb 2021

@nelca84 a kto tvrdí ze och to položí finančne.. ja sa tiež rada zaujímam kedy mozem čakať výplatu, ked mam v pláne kúpiť niečo navyše. Ale ked nepríde tak neumrem. Len som zvedavá , niekedy su dni kedy aj zabudnem a kuknem nahodne večer účet a ona tam je aj ked ten den som ju nečakala, o to viac poteší. A napríklad teraz mam na účet len almužnu ale odložené bokom mám peniaze a nie málo.. lenže nechcem na ne siahnuť pokial ozaj nemusím.Takže preto radšej človek mozno čaká na výplatu od štátu. A samozrejme su ženy co nevedia hospodáriť ale nehadzme všetky do toho vcera len preto lebo sa opýtajú ze kedy pride príspevok.

makakova
12. feb 2021

@elizabet173 su aj také, aj chlapi su taki aj ženy. Ale tu mi to prišlo take nefer hneď robit úsudky z jednej otázky.. hned skatulkovat autorku, prítom o nej nic nevieme

nelca84
12. feb 2021

@makakova ked sa ta moj komentar netyka, tak nechapem, naco na mna reagujes, autorka sa moze obhajit aj sama, ak sa ma cim

makakova
12. feb 2021

@nelca84 lebo o tom je diskusia ,ja môžem reagovať na koho chcem..

nelca84
12. feb 2021

@makakova tak sa potom nerozculuj, lebo ja som nepisala tebe. A ak musis cakat na vyplatu, aby si si kupila nieco navyse, to znamena, ze tiez ides na doraz.

makakova
12. feb 2021

@nelca84 mozno idem,ale je to preto lebo si odkladam momentálne mesačne určite čiastky na druhý účet. Takže v podstate v minuse niesom aj keď účet povie nieco iné ,idem na doraz z vlastnej vôle a moje dieťa tym samozrejme nijak netrpí ani neumierame..😉 ale chápem ženy ktoré žijú samé bez partnera a rodiny.. mozno nejaké znásilnené ktoré si dieťa nechali, tak tam vyžiť s rodičaku je bieda.. a určite aa tešia každý mesiac. Takže nesúd druhých, nieje to pekné

nelca84
12. feb 2021

@makakova no tak to je potom znasilnenych asi polovica konika 🤦‍♀️ vo vacsine je to bohuzial o tom, ze zeny si robia deti bez potrebneho zazemia a potom vyplakavaju nad rodicakom.

makakova
12. feb 2021

@nelca84 môže byť , netvrdím ze take niesu,,su to tie smutnejšie prípady,hlavne skrz deti.

simonika159
12. feb 2021

@nelca84 ty musíš byť strašne zakomplexovaná

nika898
12. feb 2021

@nelca84 ako prepac ale už mi nedá. Čo je podľa teba potrebné zázemie? Mat mesačný príjem 2000€ dom bez hypotéky a na dvore zaparkované dve autá? Každá z nás považuje za potrebné zázemie niečo iné. Pre niektoré to aj bývanie u rodičov v jednej izbe a s mesačným primom 600€. Nechápem ako môže niekto riešiť tak banálnu otázku. Keď viem odpoviem keď nie neriešim. Mna by tiež potešilo keby prišiel rodicak. Sú to peniaze vyložene pre mna a drobne nákupy do domácnosti a pre deti všetko ostatne platí manžel.

nelca84
12. feb 2021

@simonika159 lebo necakam kto sa o mna postara? Len zodpovedna

klarka56
12. feb 2021

@nelca84 bože tieto zamýšľania sa sú snáď ešte horšie, ako otázky o rodičovskom... Nikdy nikto nevie, v akej situácii sa ocitne. Môže byť slobodná mamička, sú tu týrané ženy a pod. Niekto jednoducho je odkázaný aj na štátnu dávku (ja našťastie nie) a nie je takých žien málo. A v tomto období sa situácia pre veľa ľudí obzvlášť zhoršila. Takže áno, buďme happy, kto na rodičák nie sme odkázaní a nezabudnime to všade podotknúť, akí sme rozumní a zodpovední a ostatní nie 👏

Pre autorku - dnes rodičovský nepríde, je skoro. Pondelok/Utorok.

nelca84
12. feb 2021

Ach zeny, som vam tusim zarezala so ziveho a viacere ste sa nasli v mojich slovach. Ja som sa len zamyslela nad tym, aky je to zivot, ale ak vy ste takto spokojne, tak ja som nadmieru 😉

Strana
z2