Čerpanie dovolenky pred/po ukončení RD
21. aug 2018
Ahojte,
chcela by som sa spytat, ci je nejaky rozdiel v cerpani dovolenky, ktora sa mi pocas MD a RD nazbierala s tym, ze po RD bude ukoncenie prac. pomeru. Rada by som totiz prac. pomer "potiahla" k 31.10 a k tomuto datumu ako vypoved, ale RD mi konci 24.10.2018. Zamestnavatel sa vyjadril, ze nema problem cerpat par dni dovolenky po RD. Ci to ma nejaky vplyv potom na vysku podpory na Urade prace. Dakujem.
Predošlá
Strana
z2
@evittam
•
Dnes o 20:48
baby prosim chcem sa spytat ako to je ked po ukonceni rd som vycerpala 2 dni dovolenku, ukoncila tpp, zvysok dovolenky som si dala preplatit..aaaaleee pocas rd som pracovala na dohodu...ako sa pocita podpora v nezamestnanosti v tomto pripade....budu mi ju nejak kratit o to, co som zarobila ako dohodarka?? dakujem
Predošlá
Strana
z2

baby prosim chcem sa spytat ako to je ked po ukonceni rd som vycerpala 2 dni dovolenku, ukoncila tpp, zvysok dovolenky som si dala preplatit..aaaaleee pocas rd som pracovala na dohodu...ako sa pocita podpora v nezamestnanosti v tomto pripade....budu mi ju nejak kratit o to, co som zarobila ako dohodarka?? dakujem