icon

Dá sa predĺžiť rodičovská dovolenka?

kviettocek2
10. jan 2012

ahojte ja by som potrebovala poradit ak mate niektora stym skusenost bola by som vam vdacna keby ste mi poradili no mala ma teraz dva roky sedem mesiaov a v maji ma 3 roky a kedze by mi ju do skolky zobrali az v septembri tak da sa predlzit materska ???a ak ano co k tomu treba a ze ci mam narok este na vyplacanie rodicovskeho prispevku viem ze vadcsinou iba vtedy ked je dieta niako chore no mi mame problem iba stym ze nechce rozpravat a odnaucit od plienok ani za svet ani neobsedi cely den len skace a beha takze to je tazsie tak budem rada ak sa aspon niekto ozve dakujem

Strana
z3
mrkvicka0xxx
9. jan 2013

máme to schválené, jupííííí :D a dokonca až do 6rokov nemusíme chodiť na posudky 🙂

zuka11
9. jan 2013

Ako sa to prosím vybavuje? Je to zaplatené?

bluvatko
10. jan 2013

@mrkvicka0xxx no neverim,nejakych sikovnych uradnikov tam mate ne ako mi v PO 😀 som zvedava kedy mne pride rozhodnutie lebo uz vo stvrtok mi treba ist do prace 😖

mrkvicka0xxx
10. jan 2013

@bluvatko Ahoj, naozaj, prišla dokonca za mnou do práce, večer :D po večeroch si privyrábam v tescu 🙂

bluvatko
15. jan 2013

@mrkvicka0xxx konecne uz aj nam schvalili na osem mesiacov 🙂

mrkvicka0xxx
15. jan 2013

na osem mesiacov??? 🙂

bluvatko
15. jan 2013

@mrkvicka0xxx no hej do konca augusta,tak lepsie ako nic,maly ma atopicky ekzem a nejake alergie tak mozno si myslia,že do augusta bude fit 🙄

mrkvicka0xxx
15. jan 2013

aj ja mám atopický ekzem aj astmu a alergiu, viem aké to je, tak vám držím palce a hlavne sa držte 🙂

bluvatko
15. jan 2013

@mrkvicka0xxx dakujeme,podobne 🙂

lukasko12
9. aug 2020

Ja som to skusala 4x a nic mi neuznali a to maly mi nerozprava a sme plno plienkovany do skolky ho nechcu takze neviem ako to dalej poriesim a to maly na buduci rok bude mat 6 rokou sme z okolia NR a to smemali papiere aj od psychologicky,psychiatricky a logopedicky a vsetko nam zamietli

Strana
z3