Dá sa vybaviť predĺžená rodičovská, keď má dieťa už 5 rokov?
Prosím o radu...Pre tie "chytré", áno, prečítala som od hora dole všetky príspevky...ak nechcete pomôcť, nekomentujte ;)
Od februára som doma s malou, musela som si vziať neplatené voľno...boli sme vyberať mandle...stále chorá a všetko s tým združené...No to nie je hlavný problém...už 2.rok chodíme aj na kardiologiu, teraz nedávno nám náš kardiolog povedal, že asi bude potrebná operácia v BA...odporúča, aby som bola s ňou doma..
A teraz to hlavné, malá má 5 rokov, myslíte, že sa dá vybaviť platená RD aj v takom veku??? Lebo som sa dočítala akurát to, že maminky si podávali žiadosti ešte pred 3.rokom dieťatka...Nemám nikoho blízkeho, s kým by som ju nechala, aby som mohla späť do práce...
Prosím, poradte :( Dakujem všetkým!!!
@warholette to by ma nenapadlo. Diky
@warholette no,tak by to malo byť,ale príde situácia,ako napr.moja,nemám ani babky,sestry sú vo svete,manžel zarába oveľa viac ako ja...ochorie mi dieťa,prídem za zamestnávateľom s OČR a on zrazu zistí,že som mu to nepovedala a obviní ma z klamstva...tak ja som na rovinu povedala,že deti mám...
ja som musela v každej praci uvadzat aj deti.Však aj k doktorke ked som potrebovala ist.Nebodaj,že by mi učitelka volala zo školky,atd.

@lea282 Dá sa to a môžete žiadať až 6 mesiacov spätne. Veľa šťastia a malinkej veľa zdravia.