Daňový preplatok pre SZČO
Ahojte.Ak niekomu príde na účet daňový preplatok pre SZČO dajte vedieť.Ďakujem
@lolobriadok do 10.5 ano musia ale zacinaju az v maji vyplacat, tak aby tu poniektorí nečakali, že tento, alebo budúci týždeň😀😀😀
@evittam tak keď si znova taká múdra tak mi odpovedz ak táto pandémia neskončí do nového roka a čo neskončí a ty si budeš musieť znova robiť daňové priznanie na nový rok tak zas budú musieť schvaľovať ale ty ešte nebudeš mať zaplatené za starý rok.Dobre to chápem?
@tomas1030 veď ja viem že začínajú.Diskusia je o tom kedy dostanú tak je jedno kedy začnú dávať 😉
@lolobriadok vraj už niekto dnes dostal šekom😀
@tomas1030 už mám aj ja info od kamošky že jej chlap dostal na účet a je szčo takže posielajú 🙂
@lolobriadok Netuším co chysta vláda a ani dokedy bude pandémia. Bohužiaľ. Takže na toto ti neodpoviem. Ale pôvodny návrh znie, ze ti co podali v predlzenej lehote dostanú vyplatene az po pandemii dokonca v štýle ze ak skonci pandémia napr.v auguste tak do 40dni. Najdi si to.
@lolobriadok vyzera to tak ze urad ma už davno schvalene všetko len natahuju ludi,je to smutne ked vedia ze ludia teraz peniazky potrebuju a nerozumiem coho maju vela ,ked kazdy rok posielaju dane a vzdy zacinaju okolo 10 aprila nabiehat prvym,chce sa vas spytat odkial je vasa kamratka co im uz prisli dane,ďakujem za odpoveď
Nehnevajte nejako som sa stratila v tejto diskusii. Chápem dobre, že ak som podala danove do 31.3. Tak do 10 mája mi bude preplatok vyplatený na účet?
@mariamagdalena212 ano
@zlatinko17 Nam napr.nikdy za posledných 5rokov neprisli skor ako v maji ale v termine.😉
@zlatinko17 tak tak máte pravdu.Natahujú..Ona je z Brezna.
@lolobriadok a dostala na ucet ja tu uz ničomu nerozumiem ,stale tvrdia z daka lgislativa nema platnost len aby ludi natahovali co mi pride uz chore ,dalsi pise ze az v maji sa vyplaca tak kde je pravda boze môj vacsina ludi ich potrebuje
@evittam ja som mavala od 17.4 do 24 tak sa mito vzdy hybalo ale teraz vôbec ludia nepisu ze by im prislo a to je uz 22 cely štát hore nohami
@zlatinko17
@zlatinko17 baby oni pošlú do 10.mája.Nemajú prečo naťahovať a aj na finančnej stránke je písané do 10.mája odošlu všetkým.Ona má na účet a neviem ako to posielajú.
@lolobriadok prídu až v máji ešte len dnes schválili novelu lex korona:
@tomas1030 čítaj riadne.Do 10.5.prídu preplatky.
@lolobriadok veď áno, veď prídu, ale tu každý čaká že v apríli😀 a prečo ešte neprišiel neprišiel ešte preto lebo dodnes sa čakalo takže až od zajtra sa môže vyplácať!
@zlatinko17 Maju cas do 10.5.neviem co riešis. Ak si podala v termíne.
@evittam mi sme si kedy potikali ,ja uz ani tu nepíšem tak načo odpovedate na moje komentare,tusim ozaj nie je žiadna tema kde vy nekomentujete
@evittam ja som slušne odpisala,a neviem čo som riešila ale nevadi idem račej preč lebo tu sa nemôže človek nič ,spýtať pretože vy viete vždy na všetky temi odpoveď.pekny večer
@tomas1030 no tak lebo dostávali v apríli a teraz inak
@zlatinko17 nechoďte nikde ona aj do mna rýpala a začala mi tykať tak aj ja jej 😅😅tú pani musíte brať z rezervou.Ona je v každej diskusii a v každej do niekoho musí rýpať
@lolobriadok
@zlatinko17
Kocky, na MK si tykaju vsetci.
@lolobriadok ja viem ze ona je v každej skupine a človek sa nemôže nič opýtať lebo ona všetko vie
@zlatinko17 to je výhoda.Máte zadarmo info 😅😅😅
@zlatinko17 Veď som ti slusne odpovedala. A naštuduj si pravidlá tejto stránky. Pekný deň.
@lolobriadok Ani do teba som nikde nerypala a aj ty by si mohla poznať pravidlá stránky ak s nimi súhlasís.

@lolobriadok Ak nezmenia zákon. Velmi jednoduche. Caka sa na schvalenie. Ak schvalia ze budu všetkym preplácať az po pandemii tak to bude az po pandemii.