Daňový preplatok pre SZČO
Ahojte.Ak niekomu príde na účet daňový preplatok pre SZČO dajte vedieť.Ďakujem
Vcera schvaleny Lex Corona 3
https://www.podnikajte.sk/dane/lex-korona-3-dan...
Uz prišiel niekomu preplatok
@majka14325 vcera teprv schvalili zakon - link som dala vyssie
@veronikaszabova ahoj, takže platí do 10 mája budú vrátené preplatky ak sa podávalo daňove do 31.3. Ďakujem ♥️
Ahojte prišiel niekomu daňový preplatok?
@lienkalenmoja nie šak až neskôr príde tento týždeň NIE!!!!
@mariamagdalena212 Áno do 10.5.budú na účtoch.
@tomas1030
@veronikaszabova ale je to inak riadna srnda.Švagor mi vravel že už posielali niektorým a včera len schválili?
@lolobriadok kamarat robi na danovom - dal mi info, ze az od 22.4 posielaju. Mysleli si, ze uz stihnu schvalit ten zakon, co schvalili len vcera.
Este nikomu neposielali dovcera. Teprv zacnu posielat €
@veronikaszabova neviem čo majú na tom schvaľovať.Ale tak hlavná vec že už budú posielať 😁😁
@lolobriadok lebo na zaciatku pandemie zmenili zakon - vyplatene to budu mat vsetci az po pandemii.
Potom sa rozhodli, ze tym, co poslu DP v riadnom termine, vyplatia preplatky v riadnom termine --- tym padom bola nutna zmena v zakone.
@veronikaszabova áno to som počula kvôli pandémii.Lenže stále to menili.Ale dobre že to tak nahali 😊
@veronikaszabova kedy zastrepu dokola,prezidentka musi podpisat legislativu sak uz to je smiesne ae naozaj smiene
Dievčatá nechcem pripadat ako pako, lebo tu čítam ze ano idú posielat a zase nie nejdu posielat lebo to není este upravene v zákone? Co sa zas komplikuje? 😬
@lolobriadok Keby si poznala pravidlá stránky tak sa nestazujes na tykanie. Ďalej na rovnakú otazku dávam rovnakú odpoved. Ano iste možno inak štylizovanu. Ale to sa hlboko ospravedlňujem. A dakujem za nahlasovanie.
@evittam ja sa nato nesťažujem.Aj keď je toto modrý koník a každý si tyká daktorý nie..Stále inakšia odpoveď..Nemáte začo 🙂
@lolobriadok Ako pisem-na rovnakú otazku odpovedám rovnako. Co sa odbornosti tyka
Krasny večer.
Ahojte práve mi nabehli na účet z daňového peniaze 🍀
@mariamagdalena212 jeeej tak už idú 🤗🤗
Ani mne😒
spiegelhalter@ ak vás ukáže 🙂
Preplatok na ucte
Ahojte niektopreplatok zo Sale?
Ahojte prave prišli Trnava Tatrabanka
sj mne došli bratislava, VUB
@lolobriadok manžel (nie je ale SZČO) podával na začiatku marca a prišlo na účet dnes...
Preplatok nam prisiel dnes ale danovy bonus na deti nam este neprisiel neviete mi povedat preco
@juliana90 ahoj aj u nás je tek že skôr máš preplatok a potom daňový bonus včera som tam volala a to mi povedala tiež sa sama čudovala že prečo to rozdeľujú?

@evittam ja poznám pravidlá stránky.a keď sa bude sto krát pýtať na niečo je to jej vec ale ty vždy musíš odpovedať na všetko a zvláštne že vždy iná odpoveď.