icon

Daňový preplatok pre SZČO

lolobriadok
9. apr 2020

Ahojte.Ak niekomu príde na účet daňový preplatok pre SZČO dajte vedieť.Ďakujem

evittam
21. apr 2020

@lolobriadok Ak nezmenia zákon. Velmi jednoduche. Caka sa na schvalenie. Ak schvalia ze budu všetkym preplácať az po pandemii tak to bude az po pandemii.

tomas1030
21. apr 2020

@lolobriadok do 10.5 ano musia ale zacinaju az v maji vyplacat, tak aby tu poniektorí nečakali, že tento, alebo budúci týždeň😀😀😀

lolobriadok
autor
22. apr 2020

@evittam tak keď si znova taká múdra tak mi odpovedz ak táto pandémia neskončí do nového roka a čo neskončí a ty si budeš musieť znova robiť daňové priznanie na nový rok tak zas budú musieť schvaľovať ale ty ešte nebudeš mať zaplatené za starý rok.Dobre to chápem?

lolobriadok
autor
22. apr 2020

@tomas1030 veď ja viem že začínajú.Diskusia je o tom kedy dostanú tak je jedno kedy začnú dávať 😉

tomas1030
22. apr 2020

@lolobriadok vraj už niekto dnes dostal šekom😀

lolobriadok
autor
22. apr 2020

@tomas1030 už mám aj ja info od kamošky že jej chlap dostal na účet a je szčo takže posielajú 🙂

evittam
22. apr 2020

@lolobriadok Netuším co chysta vláda a ani dokedy bude pandémia. Bohužiaľ. Takže na toto ti neodpoviem. Ale pôvodny návrh znie, ze ti co podali v predlzenej lehote dostanú vyplatene az po pandemii dokonca v štýle ze ak skonci pandémia napr.v auguste tak do 40dni. Najdi si to.

zlatinko17
Autor odpoveď zmazal
zlatinko17
22. apr 2020

@lolobriadok vyzera to tak ze urad ma už davno schvalene všetko len natahuju ludi,je to smutne ked vedia ze ludia teraz peniazky potrebuju a nerozumiem coho maju vela ,ked kazdy rok posielaju dane a vzdy zacinaju okolo 10 aprila nabiehat prvym,chce sa vas spytat odkial je vasa kamratka co im uz prisli dane,ďakujem za odpoveď

mariamagdalena212
22. apr 2020

Nehnevajte nejako som sa stratila v tejto diskusii. Chápem dobre, že ak som podala danove do 31.3. Tak do 10 mája mi bude preplatok vyplatený na účet?

evittam
22. apr 2020

@zlatinko17 Nam napr.nikdy za posledných 5rokov neprisli skor ako v maji ale v termine.😉

lolobriadok
autor
22. apr 2020

@zlatinko17 tak tak máte pravdu.Natahujú..Ona je z Brezna.

zlatinko17
22. apr 2020

@lolobriadok a dostala na ucet ja tu uz ničomu nerozumiem ,stale tvrdia z daka lgislativa nema platnost len aby ludi natahovali co mi pride uz chore ,dalsi pise ze az v maji sa vyplaca tak kde je pravda boze môj vacsina ludi ich potrebuje

zlatinko17
22. apr 2020

@evittam ja som mavala od 17.4 do 24 tak sa mito vzdy hybalo ale teraz vôbec ludia nepisu ze by im prislo a to je uz 22 cely štát hore nohami

lolobriadok
autor
22. apr 2020

@zlatinko17
@zlatinko17 baby oni pošlú do 10.mája.Nemajú prečo naťahovať a aj na finančnej stránke je písané do 10.mája odošlu všetkým.Ona má na účet a neviem ako to posielajú.

tomas1030
22. apr 2020

@lolobriadok prídu až v máji ešte len dnes schválili novelu lex korona:

lolobriadok
autor
22. apr 2020

@tomas1030 čítaj riadne.Do 10.5.prídu preplatky.

tomas1030
22. apr 2020

@lolobriadok veď áno, veď prídu, ale tu každý čaká že v apríli😀 a prečo ešte neprišiel neprišiel ešte preto lebo dodnes sa čakalo takže až od zajtra sa môže vyplácať!

evittam
Autor odpoveď zmazal
evittam
22. apr 2020

@zlatinko17 Maju cas do 10.5.neviem co riešis. Ak si podala v termíne.

zlatinko17
22. apr 2020

@evittam mi sme si kedy potikali ,ja uz ani tu nepíšem tak načo odpovedate na moje komentare,tusim ozaj nie je žiadna tema kde vy nekomentujete

zlatinko17
22. apr 2020

@evittam ja som slušne odpisala,a neviem čo som riešila ale nevadi idem račej preč lebo tu sa nemôže človek nič ,spýtať pretože vy viete vždy na všetky temi odpoveď.pekny večer

lolobriadok
autor
22. apr 2020

@tomas1030 no tak lebo dostávali v apríli a teraz inak

lolobriadok
autor
22. apr 2020

@zlatinko17 nechoďte nikde ona aj do mna rýpala a začala mi tykať tak aj ja jej 😅😅tú pani musíte brať z rezervou.Ona je v každej diskusii a v každej do niekoho musí rýpať

veronikaszabova
22. apr 2020

@lolobriadok
@zlatinko17
Kocky, na MK si tykaju vsetci.

zlatinko17
22. apr 2020

@lolobriadok ja viem ze ona je v každej skupine a človek sa nemôže nič opýtať lebo ona všetko vie

lolobriadok
autor
22. apr 2020

@zlatinko17 to je výhoda.Máte zadarmo info 😅😅😅

evittam
23. apr 2020

@zlatinko17 Veď som ti slusne odpovedala. A naštuduj si pravidlá tejto stránky. Pekný deň.
@lolobriadok Ani do teba som nikde nerypala a aj ty by si mohla poznať pravidlá stránky ak s nimi súhlasís.