Dostali ste už 333 eur na dieťa?
Chcem sa opýtať prišiel niekomu príspevok 333€ na dieťa?
@ojko99 príspevok aj s rodinnými pridávkami posielali dnes...zajtra by mal byť na účte teda. A narok majú všetci, ktorí v case od marca 2020 do apríla 2021 boli v hmotnej núdzi, narok majú aj tí, ktorí boli v hmotnej núdzi iba krátke obdobie a medzičasom im narok na hmotnu nudzu skoncil.
@palicka praveže my doma varime,pečieme aj chleba takže my z toho režimu sme minuli viac , v podstate sa vonku stravuje len škôlka
ked máš doma pubetaka čo zje pomaličky aj travu popri ceste , ked je v škole zje toho menej , chudy je dost a doma ked je vždy zje dvojnasobok lebo je v klude
Ahojte babulky chcem sa informovať od marca som bola na OČR pandemickej z malým čo bolo 400€ manžel bol na neplatenej materskej a v máji má prepustili potom som poberala podporu do decembra náš mesačný príjem bol okolo 400-500€ mame 3 deti
Myslite,že mám nárok na 333€
Píšem za kamošku
To sú jej slova
Lutujem tie zenske na uradoch teraz

@sara07 môj muž bol na Ocr, varilo sa doma. Ty bežne cez rok neveríš? My sme tým ešte ušetrili. Dokonca nám prišiel preplatok za elektrinu. Takze sa ukľudní. Ja už mám pocit, že aj za to, či ráno pršalo či svietilo slnko, môže korona.