Dostali ste už od tohto mesiaca zvýšený rodičovský príspevok ?
Ahojte nabehla mi dnes materska.. (rodicovsky prispevok?) no 245e malo sa od januara zvysovat.... Neviete ako to je? Dakujem
Co sa tu hadate..aitorka jasne pisala tak jej aj,mormalme odpovedzte...ved na ro ke tu roto forum aby sme sa pytali a odpovedali...a nie aby sme sa osocovali....
Ďakujem ze sa tu najdu aj normalny ludia... Stala sa obycajna vec nenapadlo ma ze rodicovsky je mesiac po zadu.. A dobre ze nerobia zomna vrahynuu.. 🙈 🙈 🙈 🙈
@klarissa25 len podaktoré rozmýšlajú niečím iným a nie tým,čo majú na krku 🙈 🙊
Obycajna otazka a hned taketo komentiky haha 😂 😂 ludia su naozaj chory na hlavicky.. Ale ze az takto... 🙈 🙈 🙈 🙈 Ja som len zabudla ze je mesiac pozadu materska... Alee vy taketo budete dokonca zivota to je smutne... Mate asi nanic zivoty... 🙈 🙈 🙈 Kedze hned sa potrebujete vyvrsovat.. 🙈 🙈 🙈 Ale tak to byva doma sa asi vasi muzi vyvrsuju na vas tak vy to posuvate dalej... 🙈 🙈 Smutne..
@klarissa25 Takých je tu viac než dost. A zdravy rozum išiel nikto nevie kam.
@stela01 Kto ti co vyplatí dopredu?!
@mira2222 No jedina pizdaaa je ta na ktorú sa divas v zrkadle. Bohužial. A ty si hovor comu chces ako chces. MD je MD a RP je RP. Všetky dávky ci mzda sa vypláca mesiac pozadu. Inak hovori sa tomu všeobecna inteligencia a finančnej gramotnosti ale to si asi nestihla...
@veronikaszabova Ved ked uz nema nič tak sa treba stavať n zadné...😀😉
@mira2222 a stale nechapes, ze nepoberas MP ale RP 🙈
🤣 🤣 🤣 🤣
@veronikaszabova No, "cicuska" uz radšej zrušila ucet....😀👍
@evittam ty brdo fakt....
@klarissa25 aj ketrin2017 dnes zrusili
@veronikaszabova ale ju asi admini ci? Ale celkovo účet? Ale tak ona sa vráti a ku veľmi rýchlo spoznáme 😉🤣
@veronikaszabova ved bolo na čase....
@klarissa25 aj bielavlcica uz je zrusena. Robia tu cistky 🙈
@veronikaszabova a to je kto?
@klarissa25 jooooj, nevies? 🙂 ovela si prisla
@veronikaszabova a to tu bola dlho? Fakt asi som ju neregistrovala...
@klarissa25 hej, dlho
@veronikaszabova
Tak to teda neviem co bola za hviezda
Jezis baby vam tu sibe? Dosli ste poradit, alebo si len ulavit z kazdodennej frustracie? Nepisala vam ze “ahojte, mohli by ste ma sudit a zhejtovat?”.. poprosila o radu. Sorry ale trocha ma to nastvalo. No, podte do mma teraz 🤣
Ako sa tu viete pekne vsetky porozpravat
Baby a teraz ma tu nejedzte suma zvýšeného rodicaku je 370, moja otázka je to už aj s prídavkom na dieťa neviem mám prvé, ďakujem 💕

@ukulela ja som hlavne zvedava, koľko nas to bude v konečnom dosledku stat, lebo len gak zadarmo to nedali