Evidovanie na Úrad práce.
Zenicky poraďte. Ukončila som PP dohodou o 2 mesiace skôr ako mi konci rodičovský,na základe ponúknutej práce ktorú som nakoniec nevzala z rodinných dôvodov. Ako mám teraz postupovať. Mam počkať kým mi skončí rodičovský a až tak sa nahlásiť na úrade. Alebo hneď po ukončení PP. Bojím sa ze za tie dva mesiace nebudem mat odvádzanie veci do sociálnej.A mam nejaký nárok na podporu po rodiča ku, ak nenájdem dovtedy zamestnanie? Prosim odpoviete mi len na danú otázku?
@evittam niekto si proste vysvetlit neda 🙂
@veronikaszabova Ja viem. Ale bavi ma to. Niekedy. Este vydrž-ja budem ta sprostá lebo som ju nepochopila a ona "lietadlo".😁😉
@evittam sak jasneee... nepoznas to? Ty budes ta trubka, neprizna si chybu 🙂
@veronikaszabova Ved sa teda musím informovať.😂😉
@evittam AHOJ prosím MOZEM sa niečo opytat
@zanetka1989 Ano
@evittam prave som sa bola zaevidovať na úrade prace a pani mi povedala že nevie ci budem mať nejakú podporu v nezamestnanosti🙄
A to som pracovala 7 rokov a posledné 3 roky som bola na rodičovskej dovolenke a 3 dní koncom roka som brala ešte dovolenku 🙄
Nerozumiem prečo by som nemala mať narok
@zanetka1989 ešte doplním že pracovný pomer som ukončila 2mesacnou výpoveďou a 3 dní som si ešte odčerpala dovku
@zanetka1989 pani na úrade práce ti môže povedať ze nevie, nakoľko dávku v nezamestnanosti rieši sociálna poisťovňa
@zuzka1. Zrovna som to sla pisat 🙂
@zuzka1. Ďakujem pekne🙏😘
@zanetka1989 Ako píše
@zuzka1.
@evittam čiže teraz neviem teda nemám nárok 🙄
@zanetka1989 Narok na podporu mas do 2rokov od skončenia PP.
@evittam čiže keď som bola na rodičovskom tak sa to rata akoby som bola ešte zamestnana🙏
@zanetka1989 Ano pokiaľ PP trval
@evittam ďakujem veľmi pekne si veľmi zlata😘
@zanetka1989 a koľko musím minimálne pracovať aby som mala nárok to už neni otazka pre mňa ale moju znamu🙉
@zanetka1989 Nic. Musis mat za posledné 4roky aspon 730dni PvN.
@evittam dakujem ❤

@evittam ano to mas pravdu, to je jasne 🙂