Kde sa sťažovať na problémy s rodičovským príspevkom?
Ahojte, môžem žiadať o rodičovský aj v inom okrese ? Totižto s pracovníčkou, ktorá tam pracuje je problém a nedá sa s ňou nič vybaviť. Posielajú ma od jednej k druhej, na druhý deň mi volajú že tam mám dôjsť, keď poviem že som bola včera tak už ok. Nechceli mi vyplatiť tehotenstke, že je to komplikovane. Potom nakoniec vyplatili. Teraz mi nechcú dať rodicak, aj keď som dala všetky potrebné dokumenty. Prosím vás, kde sa môžem sťažovať alebo čo mám robiť ? Už nemám nervy … na prvého syna mi nič nedali … keď to počuli v zdravotnej poisťovni, tak nechápali že ako to je možné. Nemám silu tam chodiť sa prosit.
@teki1 diky. Asi to urobím takto. Lebo keď to riešim tak nič nevedia, chodia jedna za druhou. A ja už neviem ako ďalej, točenie v kruhu.
@fidorka7 V skutočnosti ide o to, že nie som negramotný degeš, s ktorými sa tam často potykajú, takže sú radi, že konečne komunikujú s niekým, kto vie čítať a písať.

Kazdy urad ma svojho riaditela,ja šla priamo tam a zrazu už to pracovnicka vedela,čo mi treba.