Koľko môžem dostať doplatené k materskej?
Dobrý deň materskú mi schválili len 34€ za mesiac určite sa s toho vyžiť nedá.
A že dá sa cez Upsvar vybaviť až po narodení dieťaťa doplácanie z rodičovského
Koľko mi môžu doplácať?
Chod na urad prace a tam sa informuj ano mali by ti doplatit do vysky rodicovskeho prispevku..
@barbarajanova33 milá autorka, a teraz si predstav, žeby sa takto ako ty chovali aj všetci ostatní.
Pracovali by za peniaze "na ruku", nic neplatili a potom iba nadávali, ze musia platiť za všetko a ten zlý zlý stat im nič nedá. Len sa treba zamyslieť, ze z čoho im má dať. Ale na to sa samozrejme rado zabúda.
Bud rada, že žiješ na tom hnusnom Slovensku, lebo inde v zahraničí by si nedostala ani euro. A štátu by bolo tvoje dieta ukradnuté, rovnako aj to, z čoho budes/budete žiť. Pracovala si na dohodu, mala si tie najnižšie možné odvody, preto ti vyšlo cca.1€ na deň, čo sa tyka materskej. Nič v zlom, ale co ešte vlastne chceš? Co sa ti nepáči?
Keď porodis, doplati ti UPSVaR do výšky nižšieho rodicaku rozdiel. Opakujem ešte raz, bud rada. Mimo to, keď si vedela brat peniaze na ruku, malá si si z toho tvoriť rezervu, aby si vedela z toho teraz "zit" a nielen natrcat ruku, ze stat zaplat, postaraj sa. Starať sa máš ty a tvoj muz, nie stat. Lebo ty nemáš dieta so štátom. Predpokladám, že budeš presne ten typ, ktorý tu bude o 3 roky vypisovat, ako sa ma stat postarat ti o prácu, skolku a pod. Vsak?
Odpoveď je áno budeme ti to my platiť. Doslova.
@buberova ale este sa bude autorka urazat. nuz dufam, ze ked bude vychovavat svoje dieta, tak aj s...🙈

@barbarajanova33 otazku mas zodpoivedanu snad 3 x, takze nam ostava popriat vela stastia v zivote.