icon

Kto žiadal o maternity grant?

livuska1
11. apr 2013

ahojte je tu niekto kto ziadal o maternity grant?ja som uz odoslala formu ale stale rozmyslam,pisalo tam odoslat s ostatnymi dokumentmi,ale akymi?nikde vo formulari ani na ich stranke sa nespomina ake ine doklady treba odoslat spolu s formularom.

Strana
z2
livuska1
autor
25. apr 2013

@dejka77 tam sa pytaju ci som bola alebo nebola zdravot.poistena na sk.to viem nebola,ale je pri tom vysvetlivka ze: vyplni ziadatel,opravnena osoba,ak sa dieta,na ktore si prispevok pri narodeni dietata uplatnuje,narodilo v cudzine.tzn.v state,ktory nieje clenskym statom europskej unie alebo zmluvnou stranou dohody o europskom hospodarskom priestore.
ide o to ze mam len zaskrtnut ze som nebola poistena alebo to nemam vyplnat.no a maly sa narodil v cudzine ale ved anglicko je statom eu,tak neviem

livuska1
autor
25. apr 2013

@dejka77 posledne co neviem,ze v case ked o to budem ziadat maly este nebude mat rodny list,lebo budem dokladovat iny doklad o narodeni.ziadaju tam rodne cislo dietata tak odkial ho mam vziat?este raz ti dakujem za tvoju pomoc 🙂

dejka77
26. apr 2013

@livuska1 Ja som zaskrtla, ze som nebola poistena kedze som nebola. Rod.cislo som nevypisovala, tiez som este nemala slov.rod.list.

livuska1
autor
26. apr 2013

@dejka77 ahojky,joj dakujem ti pekne 🙂

livuska1
autor
28. apr 2013

@dejka77 dejka a ty si aky doklad o narodeni davala kedze si este nemala rodny list?ja chcem dat taky papier z nemocnice ale akurat som pozerala,ze tam nepise maleho meno a priezvisko len BABY +moje priezvisko.neviem ci to nebude vadit ale inak su tam vsetky udaje o narodeni.ale o tyzden uz ideme na amsadu tak tam sa este pouistujem a uz to poslem.

dejka77
28. apr 2013

@livuska1 Potrebujes apostilovany angl.rod.list a musi byt prelozeny a overeny notarom.

livuska1
autor
2. máj 2013

@dejka77 dejka a ten rodny list si si prekladala ty sama len tak na nejaky papier asi nie co? al.musi byt na to urcena osoba?lebo neviem akym sposobom to mam prelozit a uz by som to dala na potvrdenie notarovi

dejka77
2. máj 2013

@livuska1 To mi dal prelozit brat na svk, uradne to bolo prelozene a overene notarom. Preklad rod.listu som ti poslala, ale mne to neakceptovali.

Strana
z2