icon

Mám nárok na materskú, keď som robila na dohodu a potom na zmluvu?

jaka02
17. máj 2018

Mam narok na materskú ak som pred dvomi rokmi robila na dohodu a ak minulý rok som robila 7mesiacov na zmluvu?

Strana
z2
evittam
19. máj 2018

@majik1991 Ja nechcem vôbec nic. Nikde nerypem. Tiez som sa len vyjadrila. Nikde sa nesprávam povýšenecky to je len tvoj subjektivny nazor. A klames-jasne si napisala - znama co robí v sociálnej poisťovni mi povedala,ze uz nie je potrebných 270dni NP.
Btw.aj ked ukoncis PP a mas splnenu hlavnú podmienku nároku na MD tak sa da ešte mat narok na MD, dokonca aj na najvyššiu. 😉

majik1991
19. máj 2018

@evittam a ked si to tak dobre čitala čo som pisala som tam napisala že iba ja som to tak počula nikde som netvrdila že to tak musi byť a napisala som že najlepšie si je to zistiť u kompetentnej osoby a bude v tom jasno, a ty si hned začala rýpať ze či u mojej znamej a somariny, tak mne je to jedno ked si ty taka kompetentna tak nech si to zistuju u teba, netvrdila som že musia utekať na urad ako som napisala, ak poznaju niekoho kto im poradi nech sa pači.

majik1991
19. máj 2018

@evittam ja viem čo som písala viem ako som to myslela neklamem a nikomu nebudem nič vysvetlovať . tato diskusia mi je cela ukradnuta

evittam
19. máj 2018

@majik1991 Ja som to dobre čítala, preto som reagovala ako som reagovala-nebola som jediná. A ty uz sa len "vykrucas". To je všetko. A ako , prosim ta, zistis na urade ci SP, ze ta osoba je kompetentna? A poslednýkrát-nikde nerypem. Nauc sa aj ty čítať.

majik1991
19. máj 2018

@evittam ja čitať viem dobre. a áno stale rypes. asi ked tam sedi na riti tak by mala niečo vedieť či je tam len pre krasu neviem asi fakt mozno ze treba ist az na miinisterstvo neviem tam jej daju pečiatku na čelo ze je kompetentna a že niečo vie ked tam pracuje

evittam
19. máj 2018

@majik1991 Tak vieš potom velmi zle čítať. Nikde nerypem. A bohužiaľ, ako si napísala, sedia tam akurát na riti a vedia prd-ako napriklad ta tvoja znama co tvrdi co si napísala. Cest vynimkam. Bohužiaľ.

majik1991
19. máj 2018

@evittam a nikde som netvrdila že čo som napisala je na 100 percent tak ja som napisala ze som to tak pocula neviem ako ti to mam este vysvetliť.nevykrucam sa lebo viem čo som napisala.

evittam
19. máj 2018

@majik1991 Mne nemusíš nic vysvetľovať. Ved ani nechceš a nebudeš a nezaujima ta táto diskusia.

majik1991
19. máj 2018

@evittam nezaujíma zbohom

majik1991
19. máj 2018

@evittam a ta moja znama tam dlho nerobi tiež sa musí čo to este naučiť ale ako vidim ty vieš všetko ale očividne sa inde nemozes prejaviť len tu na MK

evittam
19. máj 2018

@majik1991 Pekny den.

majik1991
19. máj 2018

@evittam aj tebe pekny den

evittam
19. máj 2018

@majik1991 😂😂😂 A ja rypem....😎 Nie, neviem všetko. To určite nikto. Ale napríklad rozumiem tejto problematike. A na MK radim zenam. Nepotrebujem sa "prejavovať".

rawmamka
19. máj 2018

@evittam Ja ťa obdivujem, že máš na ňu ešte nervy 😀.

Strana
z2