Mám nárok na OČR počas letných prázdnin na školáčku?
Ako je to prosím s očr kvôli letným prázdninám? Dá sa aj keď má 7 rokov a je prváčka? Či sa to týka len škôlky? Ďakujem
Tu by sa mali zapojit a pomahat vsetky krestanske organizacie, vsetci ti organizatori pochodov za rodinu a nieco takymto rodicom ponuknut aby im realne v tejto situacii pomohli. Nie len kvakat a pochodovat za to aby sa dieta narodilo
@anonym_bc51b1 hladala som nenasla som. Hladala som posledne 2 roky nikto sa neozval. Ako je to mozne ked je to tak jddnoduche
@anonym_autor prosim ta co to trepes
Na fb strankach miest sa to teraz hmyri inzeratmi na strazenie deticiek, mamicky si tam vxmienaju skusenosti, dokonca vo vacsich mestach vie jedna opatrovatelka zobrat aj viac deti, ma priestor a stara sa o ne este aj s jedlom na cely den
Je platforma kde sa zgrupuju overene opatrovatelky staci len zadat miesto
Toto si nenasla? Hlavne ze prispevok na mk vies napisat
@anonym_068e9d s kym? Postrazis.
@anonym_autor s opatrovatelkami predsa
Zaplatis pride postrazi v domacom prostredi prides ona odide , kde je problem
@anonym_autor ved vyetci vedia ze to nieco stoji preco nesetris
Doteraz si tu s vykricknikmi pisala ze peniaze mas len nemas priestor teraz tu splietas ze nemas peniaze lebo zarabas 7/hod a davas 10-hod
Vidno, ze v tom nemas prehlad, hovoris hluposti, zavadzas a najlahsie by si si sedela doma
Daj na na pn, to z bytu ani nos nevystrcis
Najlepsie zobrat očr,chodit po vyletoch a štát ( my)nech platí.Halooo,toto dieťa má rodičov,starých rodičov,tábory,opatrovatelky....Moj syn presiel vsetky tabory v meste,ako školkar skoro vsetky skolky,aj teraz už mame v schrankach listocky,ze hladaju opatrovatelku...takze urcite sa to da aj inak ako nadavať ma štát ako hlupo to zariadil.
@anonym_autor ved vyetci vedia ze to nieco stoji preco nesetris
Doteraz si tu s vykricknikmi pisala ze peniaze mas len nemas priestor teraz tu splietas ze nemas peniaze lebo zarabas 7/hod a davas 10-hod
Vidno, ze v tom nemas prehlad, hovoris hluposti, zavadzas a najlahsie by si si sedela doma
Daj na na pn, to z bytu ani nos nevystrcis
@anonym_068e9d este raz. 8,5 hodiny praca. Plus cesta a tam naspat autom. Rataj 🙂
@anonym_c5326b ja mam na opatrovatelku setrim ale davat jej 10 eur ked ja mam 7 eur na hodinu? Samovrazda pre mna.. mam aj ine vydavky
@anonym_autor Ja tomu rozumiem, len taká, ktorá nemaka tvrdo za pár eur ta nebude chápať.
A neverim,ze denne tabory začinaju az od 8mej
@janinah poslem linky? Ak najdes 3 tabory co zacinaju o 6:30 v blizkosti dostavas medailu
@anonym_068e9d este raz. 8,5 hodiny praca. Plus cesta a tam naspat autom. Rataj 🙂
@anonym_autor ved dieta bude 2 týždne v SKD, 2 týždne s tebou, 2 týždne s otcom, 1 tyzden tábor a ten zvyšný 1 tyzden už ľahko poriesis 😉
@anonym_autor Ja tomu rozumiem, len taká, ktorá nemaka tvrdo za pár eur ta nebude chápať.
@anonym_c5326b kazdy jednorodic maka
Ja som tiez a nefnukam
Autorka tu len fnuka ze peniaze ma ale nema kde dieta strazit, potom ze zase nema peniaze
Potom ze nevie najst babu co by postrazila - co je sprostost
Potom ze nenasla vhodny tabor a dalsie blbosti
Su to len reci
Autorka chce sediet domka a opalovat si stehna z balkonu a serie ju, ze taku moznost uz nema kedze dieta ma 7 rokov, ale prispevok pri uzatvoreni skolky by si ziadala poberat
@janinah poslem linky? Ak najdes 3 tabory co zacinaju o 6:30 v blizkosti dostavas medailu
@anonym_autor nemôže ju do tábora, ktorý začína neskôr, zaviesť otec, starý rodic...? Samé výhovorky.
@anonym_autor ved dieta bude 2 týždne v SKD, 2 týždne s tebou, 2 týždne s otcom, 1 tyzden tábor a ten zvyšný 1 tyzden už ľahko poriesis 😉
@anonym_29743a este raz otec ma volno ako ja.
@anonym_29743a este raz otec ma volno ako ja.
@anonym_autor tak si ho posun ty, alebo on, nech sa vam to neprekryva.
@anonym_autor tak si ho posun ty, alebo on, nech sa vam to neprekryva.
@anonym_29743a Ak majú celozávodnú, posunúť sa nedá. My máme tiež presne určenú dovolenku. Nedá sa s termínmi hýbať. Rozpočítané na celý rok.
Zacinam v praci na 7mu,dieta som vzdy vedela dopravit di tabora a aj stihnut do prace,len uz nepamatam,ci som to riesila uz zaciatkom aprila,lebo smerom k letu ponuky taborov pribudaju
Najlepsie zobrat očr,chodit po vyletoch a štát ( my)nech platí.Halooo,toto dieťa má rodičov,starých rodičov,tábory,opatrovatelky....Moj syn presiel vsetky tabory v meste,ako školkar skoro vsetky skolky,aj teraz už mame v schrankach listocky,ze hladaju opatrovatelku...takze urcite sa to da aj inak ako nadavať ma štát ako hlupo to zariadil.
@janinah este raz prsvujem odc19ky. Na urade prace som bola 0x na pn som bola za zivot mozno 4x. Korona, crevna viroza, zapalene creva a horucka.
Tak prepacte zk mi tu idete pisat ze chcem okradat stat. Platim od skoly kazdy mesiac z vynimkou naterskej a rodicaku. A to som isla este o 2 mesiace skor do prace co som mohlz byt este doma.
Takze je ok ze stat povie staraj sa?
Ako? Letne denne abory casovo nevychadzaju. Ak sa pytas na skorsi cas nevyhoveju ti..
Co je zle na tom aby tu boli letne skolky kde ss ti postaraju o dieta a vykryje ti to vsetkom ten cas prazdnin z vynimkou dovolenky?
Zacinam v praci na 7mu,dieta som vzdy vedela dopravit di tabora a aj stihnut do prace,len uz nepamatam,ci som to riesila uz zaciatkom aprila,lebo smerom k letu ponuky taborov pribudaju
@janinah ja skm hladala. Skola ponukla od 8:00. Hned som pisala.. dalo by sa skor? Pracujem o 7:00. Neodpisali mi..a do 16:00 co by som chodila nieco po..samozrejme budem hladat dalej.
Temto rok odpadl sukromna skolka je do 6 rokov. Ta mi poriesila vzdy posledne 2 augustove tyzdne. Teraz sa neda.
@anonym_29743a Ak majú celozávodnú, posunúť sa nedá. My máme tiež presne určenú dovolenku. Nedá sa s termínmi hýbať. Rozpočítané na celý rok.
@anonym_a90ef3 ano neda sa. Je to celozavodna
@anonym_c5326b my hlavne nechapeme čo vsetko by poniektore nechceli od štatu...
@anonym_autor nemôže ju do tábora, ktorý začína neskôr, zaviesť otec, starý rodic...? Samé výhovorky.
@anonym_29743a moj otec nema auto byva daleko. Otec dietata pravuje skor ako ja od 6. Aka vyhovorka? To je fakt.
@anonym_a90ef3 tak 2-3 týždne daj na starosti otcovi dietata, nech sa potrápi on, kde ho da. Ľahká vec 😉
Ja som tiez a nefnukam
Autorka tu len fnuka ze peniaze ma ale nema kde dieta strazit, potom ze zase nema peniaze
Su to len reci
Autorka chce sediet domka a opalovat si stehna z balkonu a serie ju, ze taku moznost uz nema kedze dieta ma 7 rokov, ale prispevok pri uzatvoreni skolky by si ziadala poberat
@anonym_068e9d este raz ti to napisem. Pracujem od 19ky. Ani raz som nebola na urade prace. Na pn som bola za tu dobu 4x. Ale ano chcem byt domkaaa.. lezkaaaat. A ucty sa mi zaplatia same 🙂 nakrmim dieta zo slniecka. 🙂) mas pravdu. Ocr je strasne dobre platena.. to nejdwm do minusu. Do plusu!!! Ach skoda ze sa neda byt domka :(
@anonym_a90ef3 tak 2-3 týždne daj na starosti otcovi dietata, nech sa potrápi on, kde ho da. Ľahká vec 😉
@anonym_29743a Neviem prečo je to mne adresované. Ja nemám problém, kam dám dieťa. Ja mám všetko vyriešené 🙂
Ja som tiez a nefnukam
Su to len reci
@anonym_068e9d paradox pracovna zmluva od roku 2014. Ty?? 🙂 kolko si bola doma
@janinah este raz prsvujem odc19ky. Na urade prace som bola 0x na pn som bola za zivot mozno 4x. Korona, crevna viroza, zapalene creva a horucka.
Tak prepacte zk mi tu idete pisat ze chcem okradat stat. Platim od skoly kazdy mesiac z vynimkou naterskej a rodicaku. A to som isla este o 2 mesiace skor do prace co som mohlz byt este doma.
Takze je ok ze stat povie staraj sa?
Ako? Letne denne abory casovo nevychadzaju. Ak sa pytas na skorsi cas nevyhoveju ti..
Co je zle na tom aby tu boli letne skolky kde ss ti postaraju o dieta a vykryje ti to vsetkom ten cas prazdnin z vynimkou dovolenky?
@anonym_autor ano je to ok ze stat povie staraj sa ked je dieta skolak. Stat umoznuje matersku rodicak kocikovne OCR -viac ako ponukaju matkam skoro vsetky ine staty
@anonym_068e9d paradox pracovna zmluva od roku 2014. Ty?? 🙂 kolko si bola doma
@anonym_autor Preco si babka a dedko nemozu zobrat po tyzdni dovolenku a byt s vnucatom? Ci cela rodina mate naraz celozavodnu?
@anonym_29743a Neviem prečo je to mne adresované. Ja nemám problém, kam dám dieťa. Ja mám všetko vyriešené 🙂
@anonym_a90ef3 to bolo pre autorku, sorry.
@janinah ja skm hladala. Skola ponukla od 8:00. Hned som pisala.. dalo by sa skor? Pracujem o 7:00. Neodpisali mi..a do 16:00 co by som chodila nieco po..samozrejme budem hladat dalej.
Temto rok odpadl sukromna skolka je do 6 rokov. Ta mi poriesila vzdy posledne 2 augustove tyzdne. Teraz sa neda.
@anonym_autor ano,skoly zacinaju od 8,ale denne tabory aj v priestoroch školy aj v inych su od 6,30 resp.7...zavolaka si do twj školy,kwd neodpísalí?. Zistovala si v jednej skole a uz neda sa nikde? Napus mesto,ja ti ten tabor prisámvacku najdem

@anonym_autor doma?