icon

Mám nárok na predĺžený pandemicky rodičovský?

dezert74
4. feb 2021

Malý bude mať 17. 🎉3 roky🎉
10.2 si v práci chcem zobrať jeden deň dovolenky a zvyšok preplatiť (kvôli vyššej dávke v nezamestnanosti).
11.2 skončím pracovný pomer
Na úrade práce mi pani povedala, že mi budu posielať papiere na predĺžený pandemicky rodičovský ale ze sa na úrad práce nemám hlásiť. Až keď skončí núdzový stav, a nebudú vyplácať pandemickej RP, tak potom sa zaevidujem a požiadam o dávku v nezamestnanosti. Nemôžem naraz poberať aj pandemicky rodičovský aj dávku v nezamestnanosti.

Mam nárok na pandemicky keď mám nárok na podporu? Nechcem potom spätne vracať. Pani na úrade mi povedala, že mám nárok. Tu dievčatá píšu, že nie.

Strana
z3
slecinqa1
12. okt 2021

@keira13 po pandémii by som sa rada zamestnala no uvidíme tak dufam že ešte pred skoncenim si nájdem niečo 😊 a nebudem musieť riešiť nič také

marion09
12. okt 2021

@keira13 praveze kym poberate pandemicky tak sa netreba hlasit ako osoba starajuca sa o dieta do 6r,takto nahlasit sa na zdravotku treba v pripade ze nepoberate nic ani nie ste prihlasena v evidencii o uchadzacov o zamestnanie na UP ale len chcete byt proste doma do 6r dietata

Strana
z3