Mám nárok na príspevok z upsvar na rodičovskej dovolenke?
Ahojte chcem sa opýtať mám syna 3 roky teraz som na neplatenej rodičovskej dovolenke, partner je invalidný dôchodca bývame spolu dôchodok má necelých 600 eur je možnosť dostať nejaký príspevok z upsvar a nepotrebujem také rady naco ste si robili dieťa a podobne a aby som s ním nebola a podobné reči.ďakujem za odpoveď
Syn je nejak vazne chory, ze nemozes ist do prace?
Alebo ma Tvoj partner taky velky problem byt so synom doma, kym Ty v tej praci budes? Kedze evidentne on nepracuje?
Syn je nejak vazne chory, ze nemozes ist do prace?
Alebo ma Tvoj partner taky velky problem byt so synom doma, kym Ty v tej praci budes? Kedze evidentne on nepracuje?
@anonym_c5cfdb Cakam odpoved, ze ona do prace ist nemoze, lebo partner sa nevie postarat o syna...
Aj priatel popri ID moze pracovat, ty mozes tiez a dieta v skolke. Ci kde je problem? Oba ste tak vazne zdravotne na tom zle, ze pracovat sa neda?
Ty do práce budeš dostávať plat,malý v škôlke . Čo preboha chcete za príspevok ?.
Aký príspevok, ved dieťa do škôlky a ty do prace.
A prečo si vlastne na RD keď ma dieťa už 3 roky?
Aký príspevok, ved dieťa do škôlky a ty do prace.
A prečo si vlastne na RD keď ma dieťa už 3 roky?
@bielasovicka V jej kruhoch sa do prace asi nechodi...mozno jej to ani nenapadlo😬
@bielasovicka V jej kruhoch sa do prace asi nechodi...mozno jej to ani nenapadlo😬
@anonym_07d6fd a kto to je, poznáš ju, či už sem písala?
@beruska0091 nie nemáte narok na nič, keďže prijem tvojho partnera presahuje hranicu hmotnej núdze. Ak chceš viac financií, tak chod pracovať. O dieta nech sa postará partner keď jd doma.
@anonym_07d6fd a kto to je, poznáš ju, či už sem písala?
@bielasovicka Nie, to len tak vseobecne.
Nemáte nárok. Skončil ti rodičák, máš ist do prace. Až po dvoch odrobených rokoch dostaneš dávku v nezamestnanosti.

to ze si na neplatenej je tvoj problem mozes ist do prace, u uradu nemate narok na nic, jedine ak na hmotnu nudzu ak spadate do limitu