Mám nárok na tehotenský príspevok po ukončení školy?
Ahojte, mam narok na tehotensky prispevok ak som v maji skoncila vs, momentalne som na rodicovskom so starsim. Nepracovala som, ani momentalne nie som zamestnana. Dakujem
Nemáš nárok ani na tehotenský príspevok ani na materskú
Nemáš nárok ani na tehotenský príspevok ani na materskú
@226lenka na matersku za urcitych okolnosti ano
Nárok vzniká keď je odpracovaných min 270 dni
@arianna25 to nie je tak uplne pravda pri zenach, ktore skoncili skolu. V istych pripadoch sa im vie zapocitat aj studium.
Autorka na to, aby sa ti studium zapocitalo do 270 dni by si sa musela teraz zamestnat alebo si zacat platit dobrovolne nemocenske.
Studovala si denne alebo externe?
@arianna25 to nie je tak uplne pravda pri zenach, ktore skoncili skolu. V istych pripadoch sa im vie zapocitat aj studium.
Autorka na to, aby sa ti studium zapocitalo do 270 dni by si sa musela teraz zamestnat alebo si zacat platit dobrovolne nemocenske.
@petamich studovala som denne, viem ze narok na matersku mam, ak si pocas nastupu na md budem platit dobrovolne poistenie
@petamich vďaka za info. Najlepšie urobí autorka keď zavolá do sociálnej poisťovne, prepoja ju k jej pani a môže si zistiť presnejšie informácie.

Nárok vzniká keď je odpracovaných min 270 dni