Manžel na materskej
Ste tu nejaké čo sa s mužom vystriedali?
Ja pôjdem na materskú v ČR, tam mám nárok na 28 týždňov len - a chceli sme sa na materskej prestriedať s tým, že by som chodila do prace. Viem, musím sa pozrieť ako to funguje v čr, len chat got mi hovorí že obaja mame nárok ja 28 on 22 týždňov a google hovorí že dokopy 28.
@evazhoufova chat gpt sa vies spytat a napisat, ze si CR nevies? OMG, to mozes byt aj v USA a tam ziadny narok nemas napriklad. Vsak zakony su ine v kazdej krajine.
Klasické odpovede 🙂 manžel prišiel o prácu, tak z ochrannej lehoty nastúpil na materskú. Ja som mohla ísť na UP na podpru, ale mam svoju prácu rada a určite sa tam chcem vrátiť, preto som na neplatenom voľne… a vždy sú super tie vaše domýšľavé odpovede .. podvodníci sú tí ktorí si platia posledné 3 mesiace vysoké odvody aby mali maximálne materské.. my poctivo pracujeme roky …
@andaluzia12 jaj, tak lepšie na matersku ako na UP. A popri tom veselo robiť ciernotu, ze? Si presne taká istá podvodnicka, ako tie s 90 daňovými materskými. Ak nie este aj horšia. Snáď ta karma dobehne
@andaluzia12 jaj, tak lepšie na matersku ako na UP. A popri tom veselo robiť ciernotu, ze? Si presne taká istá podvodnicka, ako tie s 90 daňovými materskými. Ak nie este aj horšia. Snáď ta karma dobehne
@anonym_a4bba4 ďakujeme, poberám aj hypotekárnu pomoc, nech ta trafí šľak ty anonym 😜
@anonym_a4bba4 ďakujeme, poberám aj hypotekárnu pomoc, nech ta trafí šľak ty anonym 😜
@andaluzia12 už len mesiac, neboj sa 😛

Myslim, ze touto informaciou si mala zacat, kedze my vsetky ti hovorime ako je to na Slovensku 😅
Tak chcem mat prehľad do budúcna …