Máte nárok na ďalšie príspevky, keď je dcérka škôlkarka?
5. aug 2025
Dobrý deň chcela by som sa opýtať. Mam 4-ročnú dcérku ktorá navšťevuje MŠ a chcela by som sa opýtať, že či nemám náhodou nárok na nejaké príspevky s úradu prace okrem toho rodičovského prídavku kt. je 60 €. Ak by ste mi vedeli poradiť budem rada.

@maciatkolulu rodičov vyklopime uprostred lesa, ked z deti sme tu zostali len ja a manžel a nechcu sa stahovat
alebo ich budem štopat liekmi aby som mohla ist aspon do rakuska, čiech aby boli v klude a neprotestovali že sme tam ?
čo máme ako urobit ked trvaju na tom že tu chcu dožit
takže mudre rady si nechaj
ja chápem že o tejto vlade a o tom v akom srabe sme tu sa nemá pisat a udržiavat ako za komančov všetko v poriadku a potemkinovska dedina sa môže ist schovat
@sara07 však kľud. Nadávanie na všetko a všetkých ti nepomôže. A i praskanie jedu a kydanie na Slovensko ,ani glorifikovanie západu,ver mi,že nie je všetko také ružové ako sa zdá. Je mi ľúto,že nemáš možnosť ísť si aspoň vyskúšať ako to reálne funguje "za oponou"a nie je to tak ako to popisujes,ale absolútne,lebo všetko niečo stojí. Ja som spokojná,že môj syn vyrastá v zahraničí ale nie pre dávky. Tvoja každá diskusia je o Tom,čo štát dáva a mal.by dávať. No sorry,nemá dávať a keď tak opodstatnené dávky. A v tomto rozdávaní je aj viac než štedré . Naozaj nepoznám štát kde sú také možnosti ako dostať a odrbat a beztrestne a ešte s podporou médií a návodom ako na to.