Materská o 100 EUR viac
Prečo mi došla prvýkrát materská o 100€ viac? A tento mesiac menej? Taký istý počet dni bol
No to mi je teda zahada.
@ifava prečo keď sa niekto tu pýta niečo normálne slušne, tak sa tu nájdu primitívne ženy.
Som prvýkrát na materskej a druhýkrát mi len došla. Sa pýtam, či je to normálne.
To si na materskej od 31.3. a prvýkrát ti bola vyplatená v máji?
Pozri si v rozhodnutí koľko ti vyrátali na deň a vunásob počtom dní v mesiaci či ti to sedí. Možno si mala v predchádzajícej platbe sumu spolu materské + tehotenské a teraz už tehotenské nemáš.
Alebo ti prvá materská prišla za viac ako jeden mesiac, záleží od dátumov. Od kedy si na materskej a kedy ti bola vyplatená prvý krát? Kedy si porodila? Mala si aj tehotenské?
Ako pise zojanka mohla ti prist plus alikvotna cast za predchajuci mesiac napriklad. Ale ak si nie si ista, zavolaj so socialnej poistovne a opytaj sa. Damy su skutocne velmi ochotne vysvetlit, poradit, cokolvek, ja som ta tiez volala, ked som nerozumela co mi prislo.
Podla mna v tom mas aj tehotenske
Pozri si v rozhodnutí koľko ti vyrátali na deň a vunásob počtom dní v mesiaci či ti to sedí. Možno si mala v predchádzajícej platbe sumu spolu materské + tehotenské a teraz už tehotenské nemáš.
Alebo ti prvá materská prišla za viac ako jeden mesiac, záleží od dátumov. Od kedy si na materskej a kedy ti bola vyplatená prvý krát? Kedy si porodila? Mala si aj tehotenské?
@zojanka ďakujem. Porodila som 15.4.2025 na materskej som od 13 marca. A ani mala som aj tehotenské, ale to mi prišlo v apríli. A pardon sekla som sa - už tretíkrát mi došla materská. Ale v maji mi došla teda o tých 100€ viac a to už tehotenský by nemal byt v tom
Pardon, ze to tak vyznelo, nevysmievam sa, myslela som to normalne 🙂 Ze fakt netusim. 😉
Ako pise zojanka mohla ti prist plus alikvotna cast za predchajuci mesiac napriklad. Ale ak si nie si ista, zavolaj so socialnej poistovne a opytaj sa. Damy su skutocne velmi ochotne vysvetlit, poradit, cokolvek, ja som ta tiez volala, ked som nerozumela co mi prislo.
@selena_luna aha tak môže byt, že boli vyplatené ostatne dni. Ďakujem vam
Tak tých 100€ čo ti prišlo v máji viac bude asi tehotenské za 1.4.-15.4. (alikvotná časť). Tehotenské je do dňa pôrodu.
V máji si mala vyplatené ešte aj tehotenské za 15 dní, teraz už len materskú. Veď aj v apríli ti musela prísť úplne iná suma, keďže si mala materskú aj tehotenské za celý mesiac
No to mi je teda zahada.
@ifava ona Ti nadáva do primitivov a ty sa jej ospravedlníš... klobúk dole😍
Nemám rada tieto arogantné,premotivovane "anonymi"ktoré nevedia čítať s porozumením
@ifava ona Ti nadáva do primitivov a ty sa jej ospravedlníš... klobúk dole😍
Nemám rada tieto arogantné,premotivovane "anonymi"ktoré nevedia čítať s porozumením
@miskakyska tak hlavne netreba písať takéto ironické veci , kto ma vedieť , že či to nemysli v zlom. Každý by to tak pochopil,ale ak to tak nie je, tak sa ospravedlnujem tiež 🙂 povedlaa by som ti to klidne aj bez anonymu mne to nerobí najmenší problém, ale aj tak čo mám konto by si ma nevidela. Toto neni FB ani instagram aby som si sem dávala fotky.

No to mi je teda zahada.