Materská od dvoch zamestnávateľov
>Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či sa mi môže materská počítať z dvoch zamestnaní? v prípade ked som bola v jednej firme zamestnaná od februára 2015 ale v tomto roku sa zmenila firma no lepsie povedané museli sme dat výpoved a od 1.1.2017 sme zamestnaný v novej firme. Druhé zamestnanie mám od 15.11.2016 a trvá až do dnes. ale mala som aj vela dohod popri zamestnaniach kde za mna platili nemocenské pre to by som mala splnat u oboch zamestnavatelov 270 dní nemocensky poistenia. Nástup na materskú mám 20. 3.2016 a termín porodu 2.5.2017. Moja otázka je či môžem požiadat o materske od oboch zamestnávatelov? a ci mám na to nárok pretože u toho prvého nebudem splnat podmienku 90 dní?
Ahoj chcem sa opytat mam subeh TPP a ciastocny TPP ak splnim 270 dni np u oboch ale u jedneho prerusim pomer a nastupim na novy s vyssim prijmom na 90 dni, bude sa mi ratat materska z oboch zamestnani? Ide mi o to ci si v tomto pripade dokazem zvysit matersku, tym ze u jedneho zamestnavatela si zvysim prijem. Dakujem

@zalka 😄 .. už som sa trošku zľakla,že čo som pokašľala 😉