Meškanie tehotenskej dávky
Ahojte. Chcem sa vás opýtať, či máte skúsenosť s tým, že vám niekedy neprišlo tehotenské. Momentálne som v 27 týždni tehotenstva. Okrem toho som na RD so synom. Minulý mesiac presne 27.5. mi prišlo tehotenské prvý krát aj spätne. Rodičák mi vždy chodí v prvý výplatný termín a teda tehotenské vyzeralo, že bude chodiť až v druhý termín, ale tento mesiac zatiaľ nič. Na nete som našla, že výplatné termíny majú dva a teda oba vychádzajú do 27. dňa v mesiaci, ale teda to bolo už v piatok. Tento mesiac mi určite tehotenské neprišlo, lebo som to viac krát kontrolovala. Máte s tým niekto skúsenosti? Myslíte, že ešte príde zajtra? Môže sa stať, že na mňa jednoducho zabudli? Ďakujem
Ahoj, ďakujem za tvoju odpoveď. Bohužiaľ peniaze neprišli doteraz. Myslíš si, že ich mám nejakým spôsobom kontaktovať alebo, že mi pošlú tento mesiac 2 platby? Nerozumiem tomu, lebo počas prvého tehotenstva sa mi to nikdy nestalo a ani som nepočula, že by sa to niekomu niekedy stalo ...
Kľudne zavolaj
No stala sa tam nejaká chyba. Dovolala som sa na sociálku a tá pani bola tiež prekvapená, že mi tehotenské neprišlo. Dala mi kontakt na nejakú inú pani, ktorá rieši konkrétne tieto tehotenské dávky, ale bohužiaľ som sa tam dnes nedovolala...

Myslím že nezabudli, len to nestihli prejsť do tvojej banky