icon

Meškanie tehotenskej dávky

29. jún 2025

Ahojte. Chcem sa vás opýtať, či máte skúsenosť s tým, že vám niekedy neprišlo tehotenské. Momentálne som v 27 týždni tehotenstva. Okrem toho som na RD so synom. Minulý mesiac presne 27.5. mi prišlo tehotenské prvý krát aj spätne. Rodičák mi vždy chodí v prvý výplatný termín a teda tehotenské vyzeralo, že bude chodiť až v druhý termín, ale tento mesiac zatiaľ nič. Na nete som našla, že výplatné termíny majú dva a teda oba vychádzajú do 27. dňa v mesiaci, ale teda to bolo už v piatok. Tento mesiac mi určite tehotenské neprišlo, lebo som to viac krát kontrolovala. Máte s tým niekto skúsenosti? Myslíte, že ešte príde zajtra? Môže sa stať, že na mňa jednoducho zabudli? Ďakujem

pribinak
•
29. jún 2025

Myslím že nezabudli, len to nestihli prejsť do tvojej banky

autor
•
1. júl 2025

Ahoj, ďakujem za tvoju odpoveď. Bohužiaľ peniaze neprišli doteraz. Myslíš si, že ich mám nejakým spôsobom kontaktovať alebo, že mi pošlú tento mesiac 2 platby? Nerozumiem tomu, lebo počas prvého tehotenstva sa mi to nikdy nestalo a ani som nepočula, že by sa to niekomu niekedy stalo ...

pribinak
•
1. júl 2025

Kľudne zavolaj

lilinka88
•
1. júl 2025
@pribinak

Myslím že nezabudli, len to nestihli prejsť do tvojej banky

@pribinak dávky z SP majú splatnosť rovnakú pre všetky banky

autor
•
1. júl 2025

No stala sa tam nejaká chyba. Dovolala som sa na sociálku a tá pani bola tiež prekvapená, že mi tehotenské neprišlo. Dala mi kontakt na nejakú inú pani, ktorá rieši konkrétne tieto tehotenské dávky, ale bohužiaľ som sa tam dnes nedovolala...