Môžem ísť na materskú?
Ahojte, chcela by som sa spýta ak som na zmluvu od 26.11.2015 a som v 5 týždni teraz výjde mi materská ?
@evittam ale zaroven sa musim prihlasit aj na urad prace s tym, ze som PN?
@katica2011 Nie. Kym si PN tak UPSVaR sa s tebou baviť ani nebude.
@evittam ahha, tak po PN, materska, rodicovska a az potom, kedze z naroku na davku v nezamestnanosti som vyuzila len 2 tyzdne, tie zvysne 5,5 mesiaca by som mohla vybrat po rodicovskej? Alebo je tam dana doba, dokedy mozem vyuzit davku v nezamestnanosti, lebo tusim, ze mi niekto vravel, ze do 2 rokov od ukoncenia pomeru....
@katica2011 Narok na podporu mas do roka od skončenia PP, ak si uz brala podporu tak do 2 vyčerpať zvysnu cast.
Fuha, tak keby som bola na materskej potom na rodicovskej, tak by som o nu prisla, tak da sa to tak, ze po materskej vycerpat davku v nezamestnanosti a potom sa vratit na rodicovsku? Da sa to?
@fuha, tak keby som bola na materskej potom na rodicovskej, tak by som o nu prisla, tak da sa to tak, ze po materskej vycerpat davku v nezamestnanosti a potom sa vratit na rodicovsku? Da sa to?
@evittam Fuha, tak keby som bola na materskej potom na rodicovskej, tak by som o nu prisla, tak da sa to tak, ze po materskej vycerpat davku v nezamestnanosti a potom sa vratit na rodicovsku? Da sa to?
@katica2011 Ano da. RP moze zatial poberat otec dieťaťa.

@katica2011 Ano zmluva na dobu určitú je zmluva na dobu urcitu-konci dňom uvedeným v PZ. PN budes dostavat naďalej.