Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@javiemneviem uz vam prislo prosim?
Dnes konečne nabieha aj ČSOB 🎉🤭
@obleckodogymu ja mám ČSOB a nič 😏
@lenuska0000 áno, dnes nabehol a tehotenský príspevok. 🙂 som slsp, patrím pod Prešov.
Ahojte,viem,ze to nepatri do tohto fora,ale skusim sa spytat.Dieta narodene 20.6.,v decembri dostanem cast materskej a aj rodicak?
Prosím vás baby, celkom neskoro som sa spamätala že materská už končí a treba vybaviť rodicak:D podávala som žiadosť 10.11. je šanca že mi to príde do ďalšieho 15.?
Pre istotu píšem - Nie nie som závislá od davok, ale chcela by som vedieť či mi treba utekať vkladať peniaze na účet kvôli leasingu alebo to tam príde. Kedy zvyknú vybaviť žiadosti aj skôr ako za 30-60 dni? Materská mi skonicila myslím 4.10. (čo som si len tak vypočítala podľa výšky poslednej splátky )
Vďaka za odpovede 🙂
(Normálne, bezurazania a vysmechu 👍)
@antonka ak sa nemýlim tak do 10 v mesiaci majú uzávierku, čiže by to v pohode málo prísť 🙂
@juliastrakovave
@enusamt ďakujem za odpovede 🙏 takže budúci mesiac budem čakať 😇
Podla vas zajtra pride rodicak? 🙂
@olvedicsilla Nie, skôr štvrtok/piatok.
@olvedicsilla ano 12teho by mali mat vsetci na uctoch
Podla tabulky zajtra
@misinka0611 pred Vianocami zvyknú vyplácať skôr
Tabuľka tvrdí že posielali 8.12 a splatnosť je 12.12
@riyadh ty si riadne vypatlaná 🤮 alebo len veľmi jednoduchá
📌
@olvedicsilla podľa tej tabuľky by mal dnes
@mima1608 Noo, tak uvidimé. Medzi 10:00-11:00 mi zvykne nabiehať 🙂
Slsp Čadca prídavky na účte
Mne v decembri chodí vždy 14-15
@laluska123 ano zvyklo aj mne tak ale uz istu dobu chodi kazdemu naraz podla tej jednej tabulky co tu aj je cize dnes by mal mat kazdy ale uvidime do konca tyzdna urcite budu
LV Prima RP a prídavky na účte
TB zatiaľ nič
ČSOB rodičak a prídavky na účte

@nika_17 u nás na dedine na konci sveta nie sú žiadne balikoboxy...co u nás chodí kuriér sps, fpd a 123, tak oni nemajú problém s tým prísť na druhý deň, ale tento mi ešte vynadal, ze prečo idem platiť kartou a nemám hotovosť, akože totálny pako ubliakany, ale dosť bolo o kurieroch, táto téma je o inom ako sú kuriéry nervaci