Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@barakr mne uz sa x krat stalo ze mi prisiel aj o polnoci 😀
vubka-SNV,už je čo sa dosť divim 😕
Super. Mne zase nič. Nechápem, niekomu z Ba Ružinov príde a niekomu nie...asi sa im nechcelo dnes s tým dlho zaoberať. 😀
Senecky okres este nikomu?😀
vúb Trnava nabehol, čomu sa čudujem, lebo chodí až 16
Kosice TB?
PB nic? inokedy posielaju akosi skoro a dnes si snad robia srandu 😅
@minnie30 tiez som bola sokovana 🙂 tt vub ze nabehol
@danulicek veru nic uz asi az v pondelok 😉
Pezinok nic?
Trnava Tatra banka..nabehol
A ani rodine nenabehli kedy ich posielaju
A je tu vlastne ešte niekto z Ba Ružinov, komu ešte nenabehol? Alebo zase mi ho tento mesiac nepošlú ako zvyčajne s odôvodnením, že sa stala v systéme chyba a pošlú mi ho o mesiac... 😠
@dejnas
@sarinka2012
@tomikejt
@olivka26 ako som už písala,mne sa za tie roky,ešte nestalo,že by som nemala do 15.v danom mesiaci peniaze na účte,neviem,či to posielajú podla abecedy aj ako to vaša banka spracuje,mne dnes nabehol o pol jedenástej doobeda,takže neviem prečo ako píšete niektorým nabieha až 16.alebo 17.je pravda,že niekedy je to aj 11.12.13 v danom mesiaci,
@mirareisenauer ani mne neprisiel. Som Ba Ružinov VUB
@112nikol112 To isté ako ja. Ja mám tiež Vub. 😒
@manielik1
Preto, lebo to zavisi od UPSVaR v danom okrese. To ze ty mas dnes, neznamena ze v kazdom okrese je to tak.
Napr. Okres SC nema, BA V detto. A od banky to nezavisi. Ak to vcera odislo z uctu statnej pokladnice daneho uradu, dnes to vsetky banky v priebehu dna pripisu na ucty klientov (cas zavisi od podmienok danej banky, kedy pripisuje dosle platby z inych bank). Ak to urad v danom okrese poslal az dnes zo svojich uctov, v pondelok to bude pripisovane na ucty.
@solinkarka to poznám aj ja pol 1 ráno a SMS ....
OTP banka Nitra dnes nabehol
Presov?
Skalica (VuB?)
@manielik1 máš veľmi nepresné informácie... Neviem, či ti skutočne povedala toto pracovníčka alebo si to nejak nesprávne pochopila, nakoľko pracovníčky úradu práce vedia veľmi dobre, že materskú vypláca sociálna poisťovňa.. teda úrad práce s tým nemá nič spoločné
Čo sa týka rodičovských príspevkov a sociálnych dávok - tie sa vyplácajú súčasne.. Ako som už písala - jednotný termín uzávierky... akurát sociálky idú v 99% poštou, nie na účty
@manielik1 matersku vyplaca soc.poistovna,soc.davky ako napr.hmotna nudza sa na ucet neposielaju..nezavadzaj prosim ta...svokra pracuje 20rokov na UPSVAR,rodicovsky prispevok sa vyplaca od 15.do 25.dna v mesiaci.Ak niektore maju skvor,zalezi to od upsvar,ci spracuju prikazy skvor alebo v termine

Mne už nabehol na VUB- B.B. rodičák.