Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
hej aj vo february aj v marci boli 13
a v maji 14 vždy v piatok ked cez vykend bolo 15
Tak co myslite kedy budu mohli by byt aj dneska 🙂
@petka0202 tomu never
@alexandra206 mam dve eura :( mohla by dojst :(
@petka0202 ja som na tom rovnako dnes som bola obchode nakupila na dva dni a uz mi ostalo len na autobus a peniaze pre chlapa do roboty =(
@alexandra206 je.to zle materske a prispevok na starostlivost o dieta idu zvysovat ale zeby zvysili aj rodic. Prisp. Nehrrozi :(
@petka0202 nie naco ja mam dve decka jedno ma 2 roky druhe 2mesiace a smiesnych 240e akoze keby chlap nerobil tak som v poriadnej riti
@alexandra206 tak to ano ako mi peniazky mame ale.dva.mesiace.sme splacali vodu a auto auto je splatene a.voda tak isto prisiel nam nehorazny nedoplatok . Tentoesiac uz bude dobre
@petka0202 ved ja mam tiez rezervu na doktorou a tak aleked stoho vytiahnem nevratim tam uz a minie sa to
@alexandra206 to poznam pred tydznom som rozbyla pokladnicku 150 e tam bolo a ze vytiahnem iba 15 e no uz ostalo dve eura 🙂
@petka0202 hej zrazu treba hento a preba hento a treba hento a je po prachoch
@alexandra206 vsak jesne vzdy sa nieco najde ked su peniaze
@petka0202 ja si kazdy mesiac poviem ze si odlozim aby nemusela takto cakat na rodicovsky ale zahadne sa nam kazdy mesiac cosi pokazi
myslim,ze ked sa tu pisalo ze Ke a okolie 14.8.,tak tie co dostavaju pred nami by mali mat uz dnes...nechce sa mi listovat dozadu,ale myslim ze NmV,Puchov,Poprad atd....my ostatne mame na druhy den....tak dufam,ze uz to dnes zacne ☹
@alexandra206 napodobne
Potešte ma dnes niaka a napiste uz mam
@alexandra206 ale hlavne naozaj,nie ako jedna minule 🙂🙂🙂
Mohli by prist vobec by som sa nenahnevalaaaaa
@alexandra206 jedna pani napisala den predtym ako sa to rozbehlo,ze uz ma,kazdy sa potesil a potom kazdemu doslo,ze ako to,ze len jej,urobila si srandu...
A este napissla ze si.ide kupit novy mobil
baby a o koľkej asi vám zvykne nabiehať? doobeda niekedy? mm má zajtra narodky, už mám pre neho darček na dobierku na pošte, dúfam že príde rodičák čím skôr nech stihnem poštu 😅
@alexandra206 vsak to ... 😠

Myslim ze pridu zajtra teraz akurad pozeram vypisi ked vychadzalo 15 na vikend a aj ked v marci bolo 15 v nedelu v piatok boli peniazky na ucte