Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ahojte, nabehol vam na ucet rodicovsky prispevok? Ja som mala tento mesiac prvykrat dostat rodicovsky a az dnes som si uvedomila, ze zatial mi nic nedoslo
...tak nic, zistila som, ze ja mudra som si onho nezaziadala, preto mi neprisiel
tak co si myslite, bude rodicovsky uz ten tyzden alebo az buduci? 😉
Aj podla mňa v piatok bude 🙂
Parkrat sa stalo, ze ked vychadzal 14 den v mesiaci na piatok.....nabehla materska aj vo stvrtok 13 teho..... 🙂
aj minuly mesiac som mala v piatok 🙂
ešte je asi skoro očakávať rodičák,však?!no už by sa mi zišiel 😉 🙂 😀
@solinkarka Je možné, že príde už dnes lebo aj v minulý mesiac mi prišiel 13-teho okolo 10 hod. Peniažky potrebujem dnes tak hádam nabehnú.
@lilly0812 no mozme ...ja dnes necakam....mozno zajtra, ak nie zajtra tak v pondelok na 100%
mne ešte nenabehol, možno príde dnes alebo zajtra, minulý mesiac mi nabehol 14teho 😉
@solinkarka ja skor dufam, ze dnes, doteraz mi chodil vzdy 13-teho. Ak nabehne (pride mi smska) napisem sem.
Teraz nabehol, Tatrabanka Považská Bystrica
Teraz nabehol ,poštová banka Bánovce nad bebravou 🙂
nabehol, m-bank KE
kocky a vub vam este neprislo? Nz
ahojte baby prima banka nic?
no nam asi pridu az zajtra...aspon dufam
Ešte nič-SLSP 🙄 😀
Ja som myslela, že dnes ani nenabehnú keďže mi na ÚPSVaR povedali, že prídavky posielali včera. Prišlo rýchlo 🙂 .
Šaľa ako?
@shania31 včera sme posielali a zajtra sú na účte, LEVICE a okolie!
@lalinko2010 a nove zamky nevies prosim ta?
@lalinko2010
Ked vcera posielali, tak dnes na ucte musia byt peniazky.
Mám slsp a až mi prišli...
inak ano,lebo vsak uz trva prevod maximalne 24 hodin,odkedy presli banky na novy system pokial viem
v nedelu som posielala peniazky z TB do SLSP a prisli jej vcera :/ stale to trva vecnost

@marichen ani mne nenabehol ☹