Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Hurááááá... tisíca strana diskusie 😀 Dlho to vydržalo, veru dlho....
@maialeo 😂😂😂
@jenny257 nooo super mne nic ani.jedno.ani.druhe
@zuziiiii niiiic
@kattarina1983 este aby vobec aj zajtra prisli
@charlottevalca ani mne nič a to zvyknem mat tiež v tej prvej varke. Bude teda ako som počítala v piatok až
Bardejov - prídavky Raiffeisen dnes okolo 11 nabehli ale materská nikde 🙄 a to stále bola skôr
@charlottevalca tiež sa už báť začínam..
@tianna je to.cele na hlavu porazi.ma ak.ani.zajtra nenabehne 😴
@charlottevalca podobne.. 😒
Ja som z BA a tiež som ešte nemala, väčšinou mávam 16 teho, zajtra príde určite ☺️
@tianna 😴
@charlottevalca Tak uvidíme dnes 🙂 Verím, ze kazdému uz nabehne vsetko co má.. od pondelka by mali chodiť už šeky.
@veronika0310 Detto.. mne tiež nabehli prídavky včera a materská nie.. čakala som to opačne, tak verím, že dnes už materská bude..
@misinka0611 mne nič zatiaľ neprišlo, ale pozitívum je,že dlhšie vydržia 😁. Keby prišli 13 teho,dnes už je minimálne polovica fuč
Materska Pezinok na účte
@jankabenji keby len polovica 🤣
Unicredit, SC , materska na ucte
Koľko vám prišiel rodičovský ? Mne 344,90
@sonickadavid ťažko povedať .niekedy som dostala medzí prvými a niekedy až na druhý ale aj medzí poslednými
@misinka0611 až ma to prekvapilo keď prídavky boli skôr, ale snáď dnes to príde 😊
SI slsp na účte 100€
BA TATRABANKA na učte 🙂 375,90
@veronika0310 Mne už prišlo 🙂
Žilina materská nabehla Unicredit

@loravcovaa to dufam