Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@charlottevalca tak mne napriklad nikdy skôr ako o 10:30 nenabiehaju peniaze na slsp takže ešte nevieš ;)
@nayra8 ja mam tiež slsp a máš pravdu ako kedy ale v tomto som pesimistka lebo sa mi nikdy ešte nestalo ze by prišiel tak skoro
Ja dnes nic ale snad niekto bude mat stastie uz dnes 🤗
@charlottevalca tak aj bolo, 10:30 presne prišli, SLSP ZA 🙂
Veď však majú čas 😉😎 nič to vydržíme predsa 😊✔️ Sme nejaké ženy predsa 😀😜
@nayra8 tak super
@petka1411 ved jasne, ja furt hovorím čím neskôr pride, tým dlhšie vydrží
@sasanka605 presne to je na tom najlepšie 🙂 a hlavne v tejto dobe keď zavrú všetko ani neni kde poriadne míňať okrem stravy, plienok 😂
@charlottevalca mne minulý mesiac na SLSP prišli až po 16tej poobede
@petka1411 ja míňam cez eshop 🤣
@prvosienka88 fuuu to mne ešte nikdy keď neprišli do 12 už neprisli
@viktoria3333 🤣
@charlottevalca ja som to tak mala ale aj s výplatou ešte pred materskou, že mi bežne chodila aj o siedmej večer, neviem prečo je to tak 😅
@prvosienka88 sranda fakt zvlášťne☺️
@prvosienka88 ano aj mne prišiel rodičák min.mesiac o 18:33,poštová banka🤨😀
@viktoria3333 🤣🤣🤣👏🏼👏🏼👏🏼 Mna už ani to nebaví 😅 ale čo sa týka deti tak tým vždy musim niečo kúpiť aj keď sebe nie 🤣🤣🤣🤣 vždy sa im niečo zíde 😅🙏🏼
Len aby nebolo tak ze prídu normálne 16 sviatky až 24 majú čas 😊
@1cita aaaale hádam nie pondelok utorok hádam už rozdajú všetkým nooo uvidíme ako bude
@1cita bola som na poste a tam budu vyplácať už od 16teho tak predpokladám ze na účty budú chodiť do 15teho vsetkym
Na UPSVAR BA I. mi pri vybavovani zaciatkom mesiaca hovorili, ze 10.12. sa budu vyplacat rodicaky.
Zeby uz pondelok utorok chodili? :-O sa mi veriť nechce. Ja som v poslednej varke a minuly rok 14 ci 15 prišli. Inak 16teho az chodia, cize som ratala ze az stvrtok dostanem :D. No mozno prekvapia
ja som mala rodicovsky (TB, Zilina) uz vcera doobeda na ucte (10.12.2021) 🤷♀️
Máme tu nejakú mamičku, ktorá začala poberať pandemicky až od novembra 2021?
@charlottevalca ty si krava, ale že korunovaná. Tak zdvihni rit a choď makat
@zaira1111 nechápem prečo by bola krava ?
Ja poberam od novembra padnemicky rodičovsky príspevok prečo ??

@petka1411 takže 3 baby napísali dnes to je tak asi všetko 😔