icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

gregana
13. dec 2021

Baby este nikto nic??

prvosienka88
13. dec 2021

@gregana podľa mňa prídu normálne 15teho

estertery
13. dec 2021

Dobrý deň žienky, chcela by som vedieť, kedy sa vyplácajú pandémicke PN, zo SP ďakujem 😊

niky21
13. dec 2021

Partizanske, banovce, rodičovský je na účte 🙂 krásne sviatky 🎁🎄

tianna
13. dec 2021

@gregana nie, mne vždy v decembri chodia normálne 15., nemyslím že by boli skôr

lulua777
13. dec 2021

@gregana ja tiez nic este🤔

zaira1111
13. dec 2021

@nikokolino nie, pandemicky jej budú vyplácať do 18 tich rokov jej potomkov....
Dochodcom závidí za očkovanie peniaze? Akosi zabudla, že v októbri najskôr dostala 75€ zvýšený prídavok na kazde dieťa.

charlottevalca
13. dec 2021

@zaira1111 nebudem ta Urážať ako ty mňa každý to pochopil ako chcel.... Nezávidím im len mi príde nespravodlivé že pri tejto situácii kde ta malo kto zamestna rušia pandemicky
A ako ty vieš ze nechcem pracovať? Len toľko k tomu

tianna
13. dec 2021

@charlottevalca veru, ľahko sa druhému súdi keď nepozná celú situáciu danej rodiny.. drž sa 🙂

charlottevalca
13. dec 2021

@tianna ďakujem aj ty

hatsepset
13. dec 2021

ČSOB Prešov, pandemicky rd na ucte

tianna
13. dec 2021
zaira1111
13. dec 2021

@charlottevalca výhovorka. Kedysi tiež sme mali na ružiach ustlané po skončení RD? Nie.

zaira1111
13. dec 2021

@tianna len pre tvoju informáciu. RD mi skončila v máji 2020 a novú prácu som mala od júna 2020... S tromi deťmi. Obaja s mužom máme prácu, kde chodíme na služobky a vieme si to zariadiť. Bez pomoci starých rodičov. Ešte niečo?

charlottevalca
13. dec 2021

@zaira1111 myslíš? Pracovnú dobu máš ako skĺbiť s otvorením škôlky? A ešte k tomu keď ma dieťatko nejaké pozitívny test je škôlka v karantene tak ako ma človek nastúpiť do práce? Však ho hneď vyhodia keď zostane doma
A ja dochodcom fakt nezávidím len mi to príde v tejto situácii nespravodlivé ved nech im dajú koľko chcú len som chcela povedať aký je to nepomer pandemicke keď rušia

charlottevalca
13. dec 2021

@zaira1111 tak pred tým klobuk dole ale nemyslíš že je to trosku aj o šťastí nájsť prácu ktorú môžeš časom skĺbiť?

charlottevalca
13. dec 2021

@zaira1111 a ako píšem určite som tým nechcela niekoho uraziť a už vôbec nezávidím dochodcom každý to pochopil ako chcel

zaira1111
13. dec 2021

@charlottevalca jaaaj v iných škôlkach nie je pozitívne dieťa? No sú firmy kde ťa v prípade ocr nevýhoda. Len musis byť prínosom pre firmu.
Tie deti sú tvoje a ako sklbis škôlku s prácou je len a len problém teba s mužom.

tianna
13. dec 2021

@zaira1111 nuž si potom super žena 🙂

eduvalia
13. dec 2021

@zaira1111 ty nemas asi vsetko v poriadku. Trolujes tu v skupinach a “urazas” ludi. Co keby si sa starala o seba?

zaira1111
13. dec 2021

@charlottevalca koľko mesiacov si poberala pandemicky krát 270, 370€
A ideš závidieť dôchodcom 200/300€ odrátaj si s toho tých 75€ čo si dostala v októbri.
Takže závidíš 125/225€....

ivankalaco
13. dec 2021

Unicredit Trnava RP na účte ( ÚPsV Piešťany)

charlottevalca
13. dec 2021

@zaira1111 už som napísala ze im nezávidím chápeš ci nie? Ty máš svoj názor ja svoj

zaira1111
13. dec 2021

@eduvalia v skupinách? Fakt? Vieš nové slovíčko a používaš ho všade? Tiež si zrejme dufajuca poberatelia pandemickeho do plnoletosti. Svojho potomka

eduvalia
13. dec 2021

@zaira1111 samozrejme 😂 ale kludne sa tu povysuj aj nadalej, ked ti to pomoze. Mimochodom, nie som odkazana na pandemicky s maximalnou materskou. Cauko

klaudiakaja
13. dec 2021

Zlaté Moravce slsp na účte😊

agacela
13. dec 2021

Povedzme si ktorá žena by išla robiť keď dostane 370€ mesačne ? Niekomu to stačí … teda lepšie neprecestovat, byt doma …
No vždy sa da zariadiť vždy … keď je človek pritlačeny nájde si spôsob aby veci fungovali aj s prácou 🙂 takze ženy klud 🙂
Možno sa práca nenájde na prvý raz ale určite keď budete hľadať , každá nájde
Drzim palce a zbytočne sa tu nedohadujte o niečom čo ani jedna z vás neovplyvní 🙂

kamatopo
13. dec 2021

@zaira1111 za pol roka moja dcéra mala 5krat antibiotiká ,doktorka už nevedela čo jej má predpísať čo sa bála že jej úplne odpáli imunitný systém. Kde bol vtedy dáky pandemicky??? Ja robím vo výrobe a muž bol vtedy kamionistom a ani raz som nebola na ocr. Kdo chce tak to dokáže. A konkrétne v našej firme teraz nahrádzajú Slovenky Ukrajincami čo nie je záujem o robotu ,všetky sú na pandemickom😂. Som zvedavá čo bude od januára. Osobne poznám kolegyňu čo nenastúpila lebo jej známa riaditeľka zo škôlky dala razitko že neprijímajú jej malú do škôlky aby mohla byť ďalej doma. Pritom brali od 2,5 roka.

mariska1989
13. dec 2021

@gregana tiež sa čudujem že napr ešte mne nič 🤔 ja že napíšem že piplo a ešte nič

zaira1111
13. dec 2021

@eduvalia šikovnosť nieje povysovanie....