Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
matersku a na ucet
nekonci mi,zacala som 4 mesiac
tak co zeny? caka uz niekto dnes na peniaze? 😉
No ja najskor v piatok ☹
aj ja, možno štvrtok ale neverim
Pochybujem, ze v piatok posielali.
@mius86 najskor vo stvrtok cakam
Tak ostala som normalne zarazena, mailom som sa pytala UPSVaR a ze este neposielali. Ako to? Mne doteraz chodili pridavky zakazdym 13-teho. Hadam ich v priebehu dnesneho dna poslu.
Mne chodí okolo 15 teho
Ved uvidime. Mne prisli 14-teho len raz (v aprili) inak vzdy 13-teho.
Tak som sa dozvedela, ze v tomto mesiaci je spracovanie davok urceny az na 13.5.2014, to ale neznemana, ze ich musia zajtra aj poslat tak budem mat peniaze neviem kedy, koncom tyzdna. Normalne ma nahnevali.
ja mávam peniaze na účte okolo 15teho 🙂
ahojte baby tak ja tiez cakam kedy pridu ale mne chodia az 15 na ucet. skor som nedostali skoro nikdy jedine ak vychadza 15-16. na vikend ale inak nie.minuly mesiac tiez som citala na fb v skupine mamicky kolkym uz prisiel a mne stale nic ale dockala som sa 😉
podla mna tiez najskor v stvrtok
skor pochybujem keby to padlo na vykend tak by bol skor ale takto asi tazko...
ale keby sa stal zazrak a prisiel by v stredu to by bolo super
No ja som si menila ucet a na upsvar v Nz mali uzavierku vraj uz minuly tyzden v stredu....tak som zvedava ci pridu zajtra...skor mi neprisli nikdy....ale cakam az tak vo stvrtok
žienky este nic?
dnes je tu nejako ticho 😀 😝 🤐
hallo to tu dnes nikto nie je? mali ste uz niekto matersku/ rodičak?
blava5 stale nic aj tak ratam ze pride az v piatok 😠
to uz dnes nepride stale mi chodi 13teho a dnes nic tak hadam zajtra,hadam nie az v piatok
Levice okres, peniažky na účte - rodičovský príspevok dňa 15.05.2014

@metoma73
Poberas matersku alebo rodicovsky príspevok? Postou?