Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@juliastrakovave slsp ma v George napisane ze neukazuje správne zostatky, určite to daju do poriadku
@sickynickyobsadene nemali, prišlo ti to správne až od augusta sa vyplácajú zvysene
Kosice prislo dnes
@sasanka605 áno áno už som si všimla a už aj ukazuje ako má zostatok. Ďakujem
@sickynickyobsadene aj ja som myslela ze už by mali 30€ dávať na dieťa ale potom som si všimla že prídavok sa vypláca spätne za kalendárny mesiac🙂 čiže tento čo sme dostali je za jún a v auguste príde za júl a to už by malo byť tých 30€..dúfam 😁
@loravcovaa ano, mali by prísť...ja tiež čakám posledný...🙂
Este prosim vas ba mbank?
Presov slsp... Dnes nabehli pridavky aj materska...
Tehotenske alebo pnka prisla niekomu? Alebo myslite ze zajtra pride?
@sewie neprišlo zatiaľ, čakám zajtra
Ahojte baby,prosím vás o radu. Opatrujem staršiu pani u nás v meste. Momentálne som v 7.mesiaci. Môžem poberať rodičovský aj opatrovateľský príspevok naraz? Chcela by som ju opatrovať aj po pôrode, nakoľko ju mám blízko. Ak áno,nezníži sa mi opatrovateľský príspevok? Ďakujem
Ahojte, Bratislava - materska prisla na ucet, ale tehotensky este nie (porod jul, za jun este mam narok). Posielaju to zvlast? Vdaka za info.
@zelenejablcko ak si rodila v juli, mas narok aj za jul za kalednadne dni do dna porodu)... Teraz ti mala prist maretska za jun a tehotenske za jul .. chodi to spolu... Volaj tam ak ti nedoslo... Alebo si prerataj matersku, ci to predsa len nie je v tej sume...
@dory94 ked opatrujes, zrejme zmluvne, nemas narok na MD?
@ikonica dakujem za info, rodila som 1.jula, ale za jun som tehotenske nedostala teraz. Iba tu matersku, z vypoctu, ktory mi prisiel, som to preratala. Tak tam budem v pondelok volat.
@dory94 rodicovsky a opatrovatelsky ano, aj ja tak dostavam, opatrovatelsky mam na babku
@veronikastrickova nie nie zmluvne. Cez upsvar
@viktoria3333 ďakujem 🍀
Máte už vsetci materskú?
@natal_martinkova mne prisla v piatok okolo 11-BA Zahradnicka
Prisla prosim niekomu PNka ?chodi mi sekom,ale stale nic,uz je celkom vysoky datum 🤔
Ahojte,pn Ba dnes alebo až v pondelok? Ďakujem 🙂
@micayla997 neviem..aj ja cakam ci ano ci nie
@zvolsiinylogin podla mna az v pondelok bude..
@olivka26 jasne,ja sa len pýtam,lebo idem dostať prvýkrát pn 🙂
@micayla997 ja len odpovedam 🙂 ja tiez cakam peniazky,ale najskor v pondelok asi budu aj keby potesili uz aj dnes 🙂

Nemali byť prídavky teraz 30 e na dieťa?prišlo mi po starom