Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ahojte, prosim info ak ma niekto skusenost s PNkou,bola som cely Oktober PN a vo vyplatnej paske nemam danovy bonus na dve deti,chodieva mi 140eur. Prvych 10dni plati zamestnavatel. pride mi to spolu s PNkou zo socialnej poistovne alebo ako to je? mam sa pytat na mzdovom?vdaka
Ahojte...k tomu vyzivnemu...dnes som posielala emailom ziadost+rozhodnutie zo sudu,uz mi aj odpisali,ze je evidovana a peniaze by mali byt vyplatene do konca novembra...skor som cakala,ze napisu o par dni,cakajte na rozhodnutie a oni takto 😂 potesilo by veru ♥️
@jenny257 ja som to odniesla osobne v stredu a tiež mi povedali,že asi v decembri, tak si počkáme či bude prekvapenie budúci týždeň 😁
@dominika5315 to akože to je na mesiac že toľko na dieťa vychádza? Tým teda pádom za 1 rok to bude cca niečo okolo 1600€ na jedna dieťa???? Lebo stratila som sa že či to je to čo si myslím
@mamula20 pekne od nich teda 🤣🤣🤣 jeden rok tak a druhé ináč . Mňa bude zaujímať ako to kružkovne bude fungovať
@mamula20 inak to kruzkovne je neskutočna somarina, u nás napríklad úplne nevyužité. Najstarší syn ZTP, stredný má tiež 2 diagnózy, som teda rada že vôbec školu ako tak zvládajú, najmladší drobec je ešte malinký ale tiež nemyslím že bude na nejaký krúžok chodiť. Radšej keby to takto nechali.
@mariska1989 najmä čo s tými ktorí na krúžky deti nedávajú.. mi to príde nefér aby to bolo viazané len na krúžky 🙄
@mariska1989 áno na mesiac
Uz niekomu prišli
Lc, SLSP na účte 🙃
Žilina poštová banka na ucte
Materska (posledna 😭😭😭), Presov, SLSP
tie čo ste žiadali aj o tých 100€ k výživnému max do 150€ tak vám prišli tiež?