Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Tak už je tlačivo na stránke UP ,pri vyzivnom 150e
@zuzicka1451 prosím Ťa, to platí pri vyzivnom na všetky deti spoločne alebo na každé dieťa zvlášť? Ďakujem.
@tedinko na každé dieťa na ktoré poberáš výživné a neprekračuje sumu 150€. Tak mi bolo povedané na úrade u nás...
@tedinko áno tak ako napísala @juliastrakovave
@juliastrakovave
@zuzicka1451 Ďakujem veľmi pekne, potešili ste ma ❤️
Prosím vás,keď je kamarátka v hmotnej núdzi a poberá výživné 70€, má nárok na oba prispevky? A ak,dostane ich automaticky,alebo treba vypísať niečo? Ďakujem.
Ahojte, máte prosím ešte niektorá tú tabuľku z ÚP kedy sú termíny splatnosti rodičakov? Ďakujem 🙂
@ninapredaj1 na príspevok na to výživné nárok ma,treba napísať žiadosť vyššie je link a priložiť súdne rozhodnutie o vyzivnom a zaslať alebo doniesť na úrad práce a ja o inom prispevku neviem,možno niekto iný v tejto skupine.
Ahojte, neveite náhodou ako sa vypláca OČR? Aby som aspoň približne vedela termíny. Ďakujem
@misinka0611 a ten daňový bonus v plnej vyske dostanu asi len ti co maju vyssie prijmy?
K tomu príspevku pri vyzivnom nižšom ako 150e
Tak dnes som bola na up dala žiadosť a rozsudky (kopie),ak to stihnú, tak by peniaze mali poslať koncom novembra v mimoriadnom výplatnú termíne,ak nie tak v decembri
@misinka0611 teda je to už isté? Ďakujem za info 🙂
@viktoria3333 Netuším ako s daňovým bonusom 🙂
@tianna Áno je. Toto je z IG Kristufkovej, ale už sú aj články 🙂
@misinka0611 ďakujem, super 🙂
@mamula20 ja som na rodicovskom a manzel odvádza dan okolo 200 eur som to pozerala na vyplatnej paske tak mu potom asi nevyjde 280 danovy bonus, mame dve dwti
@mamula20 on danovy bonus nedostava mesacne ale uplatnuje si ho rocne, ja poberam aj opatrovatelske tak na mna si nemoze uplatnit odpocet dane. Som teda zvedava ako to bude ale ak to spravne chapem tak ti co malo zarabaju budu mat aj maly danovy bonus, tak tym co to najviac potrebuju to nepomoze a dostanu to ti co maju vela