icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

mendyna
15. nov 2022

Prešov, SLSP, opatrovateľský príspevok na účte, som v druhej várke 😊. Pekný deň

laluska123
15. nov 2022

Ba rodičák plus pridavky slsp na účte

dianka318
Autor odpoveď zmazal
nika1
15. nov 2022

@laluska123 a v ktorej si várke?

tianna
15. nov 2022

@nika1 ak sa nemýlim BA máva naraz.. dúfam.. 😁

nika1
15. nov 2022

@tianna kokos tak potom som asi dala zle číslo účtu 🥴

zuzuliennka1
Autor odpoveď zmazal
tianna
15. nov 2022

@nika1 nemyslím, oni nabiehajú v rôznych časoch, to som si už všimla.. mne TB vždy okolo obeda až nabieha..

nika1
15. nov 2022

@tianna ja mam fio banku..vôbec neviem ako to tam funguje 😃

tianna
15. nov 2022

@nika1 😆 hej, poznám 😁 dúfam dnes budeme mať všetci, dosť súrne už potrebujem cink na účet.. 🤪

nika1
15. nov 2022

@tianna ved ja tiež 😅

nika2212
15. nov 2022

Ba -Tatrabanka Rodičovský a rodinne pridavky teraz na účte 10:26 píplo.... Priezvisko na M

tianna
15. nov 2022

@nika1 😁🤭

laluska123
15. nov 2022

@nika1 tak asi v druhej netuším...

nika1
15. nov 2022

@laluska123 nevadí, lebo mne nič neprišlo tak mam obavu ,ci som dala dobre číslo účtu 🥲

kata1612
15. nov 2022

Kosice okolie. SLSP na ucte

tianna
15. nov 2022

@nika1 už mám 🥳😄 snáď aj tebe pipnu.. 🍀

laluska123
15. nov 2022

@nika1 no mne doplácali za 8 mesiacov rodičák tak som dosť na to čakala, inak to veľmi nesledujem kedy a v ktorej várke som... Ale je pravda že ešte staršiemu synovi neprišli prídavky tak je to fakt možno nejak rozdelené že niečo skôr a niečo neskôr.

blondie333
15. nov 2022

Pred minutkou SLSP, Banska Bystrica, priezvisko na S, rodicak+pridavky 🙂

estertery
15. nov 2022

Poštová banka okr.GL nabehli ráno

estertery
15. nov 2022

@lenus911 mne došli dnes tie výživné podávala som 8.11.tak neviem , ako ostatní. Čakala som , že prídu najneskôr v decembri. Možno to bolo aj preto, že som dostala spätne výživné za niekoľko mesiacov za sitotske.

gabikaa96
15. nov 2022

Ds rodičák +prídavky nabehli pred 11tou

wwrrooppll
15. nov 2022

Ahoj ja som podávala 8.11. tu žiadosť k tomu vyzivnemu a mne prišlo len rodinné . Tak neviem či príde v decembri alebo stým už nemám rátať.

juliastrakovave
15. nov 2022

@wwrrooppll baby tu písali, že až v decembri alebo koncom novembra treba rátať...

lenus911
15. nov 2022

@estertery tak to je parada, ze to tak nepretahuju 🙂 mne je jedno kedy pridu,ci teraz,ci v decembri,ale na vianoce to potesi,uz nech pridu kedykolvek...uvidime 🙂

lenus911
16. nov 2022

@estertery dobry den,som sa vas chcela este opytat...prislo vam aj nejake rozhodnutie,alebo rovno peniazky? Dakujem 🙂

estertery
16. nov 2022

@lenus911 nie zatiaľ nič mi nedošlo...

lenus911
16. nov 2022

@estertery dakujem ♥️

estertery
16. nov 2022

@lenus911 ospravedlňujem sa, že som aa Vám nepozdravila na začiatku...aj Vám pekný deň prajem, rozhodnutie som nedostala ešte, rovno mi prišli len peniaze. Možno je to tym, že som vybavovala prvý krát tie peniaze a vracali spätne za niekoľko mesiacov. Tak preto asi tak skoro vybavili...sestra tiež berie náhradné výživné a nedostala toho mesiaca. Jedna pracovníčka jej povedala, že najneskôr v decembri dostane a druhá, že nemá nárok. Dôvod neokomentovala...sestra výživné berie 3× 50€ takže podmienka bola, že nárok vznikne ak nepresahuje 150€. Takže nerozumieme...

lenus911
16. nov 2022

@estertery to je v pohode ☺️ ja sa len preto pytam, lebo mne bolo povedane,ze na kazde dieta samostatne to plati...mam 4, na najmladsiu 80, druha 90, mladsi syn 130 a najstarsi 150, a prave to som zvedava, ci uznaju najstarsiemu este,ci uz nie...kazdopadne by som sa dozadovala vysvetlenia preco to sestre neuznali, ved ked na jedno ma urcene 50 e, tak jednoznacne tam narok ma...preto som pisala,ze radsej pockam na rozhodnutie a tak sa budem tesit,nech uz dojdu kedykolvek 🙂 este som premyslala,ze sa pojdem pytat na kuratelu, lebo vraj pri zmene podmienok sa da zvysit vyzivne? Ak sa mylim,tak nech ma zienky opravia...najstarsi chodi do kosic na sukromnu ekonomicku, poplatok sa zvysil aj na internate a skolne - 1.rok 50e, 2. 60 a teraz v 3. uz 90e, mladsi je prvak na strednej a najmladsia prvacka na zs...ale ci by som nejak uspela 🤷 hlavne, ze ex si zije spokojny zivot a este aj vkuse rype kde davam peniaze...no kde,ked najstarsi ma vyjde do mesiaca 400e 🤦 tak asi ma predstavu jak sa mam ja dobre pri jeho 450e 😂 pride ich pozriet raz do mesiaca na 2hodky a vybavene...ako,neberte to tak,ze chcem miliony od neho,len aby vedel ake to je 🤷